Şimdi Ara

En ucuz gtx 1050 ti edit: artık en ucuzu değil. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doların daha da artma ihtimalini göz önüne alarak, alınacak en iyi ekran kartı GT 1050Ti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeChrisMorris -- 13 Ağustos 2018; 14:26:15 >

• Bu karta bu fiyatı verirken şahsen benim elim titrer. Kolay mı kazanıyorsunuz o parayı giriş seviyesi bir karta bu parayı vereceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1060 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    En iyisi şu an hiçbir şey almamak. Ben 8700klı DDR4 sisteme geçecektim bir baktım 10000 lira tutuyor ekran kartı hariç. 5-6 bin liraydı daha 1 ay önce. Dedim kalsın çürüyene kadar kullanıcam anasını sattımını sistemini.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu ülkede bekleyen kaybeder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hacı adam zaten karta laf etmemiş . Çok fazla pahalı demiş ki öyle . Hani zengin olsam bütçem baya yüksek bile olsa o kartlara o paraları vermek içime sinmez . Elbette alınacaksa o fiyatlardan eninde sonunda alınacak , alıcısı da var zaten . Ama fiyatlar ciddi mana da çok fazla . 150 dolarlık bir kart, dolar kurunu 2,5 olarak düşünsek 350-400 lira falan etmeli . Çok değil 2.5 sene önce dolar kuru 2,5-3 arasındaydı . Şimdi geldiğimiz nokta da 1050ti 1500 liraya gitmiş durumda. Çok vahim . Millet akın akın 2.el'e yöneliyor tabi orada da fiyatlar artıyor sürekli .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.