Şimdi Ara

En ucuz domain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ucuz yerli yabancı domain nerede bulabilirim. Şöyle 3 dolar civarı. Yahooya 9 dolar vermek istemiyorum artık. Aklımda güzel alınmamış domainler var. Herkese başarılar diliyorum . iyi çalışmalar.

• beniö bildiğim 1,5 dolardan başlıyodu :D

isimtescil.net bi bak istersen :D
  • ucuz domain arayışına katılmıyor yıllık ödeyeceğin bir ücret olduğu için bence 2-3 $ ın hesabını yapmanı tavsiye etmem.

www.adamer.com.tr nin sahibiyim 7.99 $ a tescil ediyoruz, yönetim paneli ve fatura veriyoruz..

Tercih senin.. zaten bulabileceğin fiyat en düşük dediğimden 1 $ filan olur
  • şöyle sırlamakta fayda var

isim tescil de .org ve .info sanırım 1.5 usd+kdv, .biz,.us 4 usd+kdv .com,.net 6,99 usd+kdv
    bu şuan için türkiyenin en ucuzu.
    bunun dışında da genel itibraiyle fiyatlar 15 ytl civarıdır
  • zaman zaman yahoo da domain kayıtları $2.99 a kadar düşüyor .com; .net; .org vs vs...
    domaini aldıktan sonra 3 saat içinde aktif oluyor ve kontrol panelden yapacağın tüm değişiklikler anında aktif oluyor.
    http://smallbusiness.yahoo.com

ben 12 domain aldım ve gayet memnunum.

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

ucuz domain arayışına katılmıyor yıllık ödeyeceğin bir ücret olduğu için bence 2-3 $ ın hesabını yapmanı tavsiye etmem.

www.adamer.com.tr nin sahibiyim 7.99 $ a tescil ediyoruz, yönetim paneli ve fatura veriyoruz..

Tercih senin.. zaten bulabileceğin fiyat en düşük dediğimden 1 $ filan olur

2-3 doların hesabını yapma demişsiniz. Benim mesajımda yazdığım gibi birkaç domain alacağım. Bulduğum güzel domainler var dedim. Onları alıp bi köşede saklıyacağım. Tabi bazılarını yapabildiğim kadarıyla hizmete sokacağım. Daha geçen gün reseller host hizmeti aldım 120 milyon verdim. Birazda hesap etmek lazım.Sonuçta bizde öğrenciyiz Ucuzu varken niye pahalısını alalım. Siz ticaret yaptığınız için bunu daha iyi bilirsiniz.

Kimse isim tescilden başka adres vermemiş. Onu inceledim 5 dolar civarı. Dediğim gibi bildiğiniz ve kullandığınız firmalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son olarak adamer hostingin çalışmalarını takip ediyorum. Gerçekten iyisiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

zaman zaman yahoo da domain kayıtları $2.99 a kadar düşüyor .com; .net; .org vs vs...
    domaini aldıktan sonra 3 saat içinde aktif oluyor ve kontrol panelden yapacağın tüm değişiklikler anında aktif oluyor.
    http://smallbusiness.yahoo.com

ben 12 domain aldım ve gayet memnunum.

Kolay gelsin

Ordan zaten üç domainim var. Hizmeti güzel ama rakiplerine göre pahalı. Yahoodan ilk domaini aldığında 2.99 dolar oluyor sonra başka domain aldığında 9 dolara albiliyosun.

Not: başka bir kredi kartı ve başka yahoo mail hesabıyla alırsanız 2.99 a alınıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

şöyle sırlamakta fayda var

isim tescil de .org ve .info sanırım 1.5 usd+kdv, .biz,.us 4 usd+kdv .com,.net 6,99 usd+kdv

Koyu yazdığım kısımda en ucuz isim tescil yazmışsınız kdv dahil 8.24 $ ediyor ve en ucuzu bu demişsiniz ama sizin üstünüzdeki mesajda 7.99 $ a satış yaptığımızı yazdım. yani en ucuz isimtescil değil. şu anda faturalı hizmet veren (.org lar yada infolariçin demiyorum .com ve .net ler için diyorum) en ucuz firma biziz..

Bilginize..
  • @ yusuf okur

son olarak adamer hostingin çalışmalarını takip ediyorum. Gerçekten iyisiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Düşünceleriniz için çok teşekkürler..

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

şöyle sırlamakta fayda var

isim tescil de .org ve .info 1.5 usd+kdv, .biz,.us 4 usd+kdv .com,.net 6,99 usd+kdv

Koyu yazdığım kısımda en ucuz isim tescil yazmışsınız kdv dahil 8.24 $ ediyor ve en ucuzu bu demişsiniz ama sizin üstünüzdeki mesajda 7.99 $ a satış yaptığımızı yazdım. yani en ucuz isimtescil değil. şu anda faturalı hizmet veren (.org lar yada infolariçin demiyorum .com ve .net ler için diyorum) en ucuz firma biziz..

Bilginize..

şunu belirtmeyim başında sanırım ifadesini kullanmıştım.

yani orda verdiğim bilgide kesinlik asla yok.tüm türkiyeyi araştırıp yazmadım.ama benim bilgim öyle idi.

buna dayanağımda şu: isim tescilin sayfasına girerseniz "neden isim tescil" yazısının en altında En Ucuz Fiyat yazısıdır.

Bilginize

edit: yanlış okuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 30 Ekim 2006; 22:34:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.