Şimdi Ara

en ucuz çift simkart destekli nokia önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, en ucuz, aynı anda 2 simkart destekleyen nokia modeli önerisi istiyorum, mp3, fotoğraf çekme benim için gereksiz, tavsiyeleriniz için şimdiden tşkler..

• ZAten çok yokki hocam 2 modeli olması lazım..Çok ucuz sayılırlar..Birsi aynı anda 2 simkartı aktif edebilirken diğerinde takılı ama sadece geçiş yapıyordun aynanda aktif olmuyordu aralarındada 100 küsr fark vardı sanırım bakim bulunca msjı editler tam bilgi veririm gerçi forumda konusu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

ZAten çok yokki hocam 2 modeli olması lazım..Çok ucuz sayılırlar..Birsi aynı anda 2 simkartı aktif edebilirken diğerinde takılı ama sadece geçiş yapıyordun aynanda aktif olmuyordu aralarındada 100 küsr fark vardı sanırım bakim bulunca msjı editler tam bilgi veririm gerçi forumda konusu vardı

aynı anda 2 simkart aktif olabilir derken yani 2 kart da takılı durumdayken her iki hattan da aranabilmem mi demek oluyor, eğer öyleyse model adı verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladex

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

ZAten çok yokki hocam 2 modeli olması lazım..Çok ucuz sayılırlar..Birsi aynı anda 2 simkartı aktif edebilirken diğerinde takılı ama sadece geçiş yapıyordun aynanda aktif olmuyordu aralarındada 100 küsr fark vardı sanırım bakim bulunca msjı editler tam bilgi veririm gerçi forumda konusu vardı

aynı anda 2 simkart aktif olabilir derken yani 2 kart da takılı durumdayken her iki hattan da aranabilmem mi demek oluyor, eğer öyleyse model adı verirseniz çok sevinirim.

Hocam ilginizi çeker mi bilmem ama elimde general mobile dstl1 var çift hatlı android ve kullanmasanız dahi bütün özellikleri var yanında iki adet pili ile masaüstü şarjı bile var fiyatı 200tl ilgilenirseniz pm atın iyi akşamlar.

• çok sağolun ama 13 senedir nokia kullanıyorum yine sadece nokia istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.