Şimdi Ara

En ucuz çerçevesiz telefon Oukitel’den geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ucuz çerçevesiz telefon Oukitel’den geliyor

İlk olarak amiral gemilerinde görmeye başladığımız ince ekran çerçeveli tasarımlar genele yayılmaya başladı. Özellikle Çinli üreticilerin bu konsepte ilgi gösterdiğini görüyoruz. Öyle ki artık giriş seviyesinde bile çerçevesiz tasarımlar yer alıyor.

Başarılı tasarım

Oukitel’in bugün satışa sunacağı K5000 adındaki akıllı telefon modeli çok başarılı bir tasarıma sahip. Neredeyse Samsung veya LG gibi üst seviye oyuncular ile yarışacak kapasitede. 5.7 inçlik bu ekran haliyle 18:9 görüntü oranı sunuyor. Çözünürlük ise 1440x720 piksel yani HD+ olarak belirlenmiş.

Ayrıca Bkz.OnePlus 5T çerçevesiz ekran modasına uyuyor

Telefona 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek 6750T yonga seti güç veriyor. 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde 5000mAh kapasiteli batarya bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Ayrıca hızlı şarj desteği de mevcut.

Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde Sony sensör yer alırken ön kısımda da Samsung imzalı 21MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Metal alaşımlı kasa ince bir işçiliğe sahip. Parmak izi okuyucu ise 0.1s ile oldukça hızlı tarama yapıyor. Oukitel K5000 modeli 150$ ön sipariş fiyatına sahip. Ayrıca firmanın Mix 2 adında Xiaomi’ninkine benzer bir akıllı telefonu daha mevcut. 

• buna para ver 2 gün sonra patlamayacağını kim bilir.SAR değeri nedir o da beli değil.ne markası belli ne bişey.çakma s8 yapmış işte o kadar
  • Ekrem in mantığı aslında yine Samsung a alternatif göstermek. çerçevesiz Samsung alacağınıza bunu alın demeye getiriyor buda çercevesiz ve ucuz.

• şu 6750t nedir yahu . 2.5 sene önce 6753 aldım . MTK halandaha üstüne birşey koymamış .

• Vücudunda yeni bir organ çıksın isteyen alabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna kadar akparti

Çöp. Vestel gibi yerli telefon varken buna para vermeye ne denir bilemedim. %100 yerli. Reyisimiz kurdurdu vesteli. Deyerini bilin

Sen önce yazmasını öğren de gel.. Git al vestel bütün vesteller senin olsun.. Hala vestel diyon vestelin hangi ürünü düzgün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çöp. Vestel gibi yerli telefon varken buna para vermeye ne denir bilemedim. %100 yerli. Reyisimiz kurdurdu vesteli. Deyerini bilin

Bu hesap %100 troll olsa da cevap vermeden geçemeyeceğim.

maalesef Vestel bizi "yerli ve milli" sloganıyla keriz yerine koyuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sar değeriyle ilgili bilgi var mı?
  • En ucuz çerçevesiz telefon Oukitel’den geliyor

• Sonuna kadar akparti S kullanıcısına yanıt
    Yerli ürünü kötülemiyor, gerçeği söylüyor. Vestel Snapdragon S8xx serisi telefon üretti ve uygun fiyata sattı da biz mi almadık? Dandik ürünleri pahalı fiyata satıyor, sonra zamanla indirim geliyor ama o zaman da ürünü alan kazığı yemiş oluyor... Ürün Bim'e, A101'e düşmeden de uygun bir fiyat ile satılabilmeli ki, özellikleri düşük de olsa ucuz olsun. Bunlar hep düşük özellik, hem pahalı. Sonra arttırın vergileri, yoksa millet bizim telefonu almıyor.
    İnsanların zor kazandığı kazançlarını harcayacakları harcadıkları yer için eleştirmeyin, kimseye düşmez.
    İlk Vestel televizyonu gördüğümde Reis'in varlığından haberdar değildim ben. :D
  • onde 21mp arkada 16mp kamerayi dusunuyorum dusunuyorum cozemiyorum

edit: ince cerceviliyle cercevesiz ayni sey demek degil su terimleride duzgun sokalim teknolojiye. yarin obur gun gercekten cercevesiz telefon yapacaklar bu sefer super cercevesiz ultra cercevesiz gibi abuk subuk isimler uydurmak zorunda kaliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYLGN -- 24 Ekim 2017; 20:30:57 >
  • Konuşmaktan yazmaktan yoksun, ürün önerip atar yapıyor.

• quote:

Vadan hayini misin? Yerli ürününüzü kötülüyon

"Vatan haini", "kötülüyorsun" olacakti. Once adam gibi turkce ogren de gel burada vatan millet felsefesi yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    haha

• Sonuna kadar akparti S kullanıcısına yanıt
    Ben doğruları söylüyorum vestelin hangi ürünü güzel? sen biraz türkçe kursuna gitsen daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

En ucuz çerçevesiz telefon Oukitel’den geliyor

Hersey teknik specs olsa be keske..

Ah ekrem ah apple satislarida iyi degil samsung'u nereden vursam diye yine haberler haberler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bıraksanıza Allah aşkına. Adamın adına bakın anlarsınız eğitim seviyesini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.