Şimdi Ara

EN TİPSİZ ARABA... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
1
Favori
381.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - Renault Twingo
    - Renault Modus
    - Nissan Micra
    - Daihatsu Terios
    - Seat yeni toledo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Dünyada hiçbir araba için üretildiği ülkenin sanayi bakanı Teknoloji Hatası dememiştir bu araba haricinde.Bu arabayı klasik kategorisine koyup beğendiğinizi söylediğinize inanamıyorum.Demekki eskiyen herşey klasik olabilir.Anneanemin Singer marka dikiş makinasını nikelaj yaptırıp bir müzeye vereyim en iyisi yeterince eskidi.Bu citroen klasik olursa herşey klasik olur.
     EN TİPSİZ ARABA...

Bu da klasik o zaman hatta şirin bile.
    quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

1939 model olup da üretildigi sene içinde 2000FR ye satın alınabilen ve uzun süre dayanabilen ve daha tipli bir klasik var mı ?

Kalitenin eskilikle alakası yok.

Ama en azından günümüzdeki birbirine benzeyen , sac niyetine birşey taşımayan, bir kalıptan çıkmış gibi duran birçok tosbağadan ya da segmentini şaşırmış arabadan da yine iyidir 2CV..

Ki ilk dönem çıktıgı zamanki fiyatı ile de şehir arabası olarka degil, hafif yük ve çoklu personel için dizayn edilmiş bir araçtı.

Kimsenin o dönemde bir Dilambda ya bir 200S ye verecek 50000FR, 90000FR gibi paraları yoktu.

Ve satış rekoruyla da sınai bir devrim idi.

Şimdi aynı işi yapan Dacia lar, Opel Corsa ve Tigralar ve şu tipsizlik dehaıs Cliolar var. Ve getirilerine göre çok daha tipsiz.

Ama Most Wanted da modlayınca tadından yenmediklerinden ötürü fiberglaslara saygı ile egilirken buna dikiş makinesi ile yaklaşabilirsin.

Popülist kültür meselesi.

• Ha bu arada araya klasik hususunda bişeyler yazmışlar..

klasik olayında iyice ulaşılmazı isteyenlere :

Mercedes 300SL 1956 (Selefi sl300gtr dir)

EN TİPSİZ ARABA...

Ya da iyice abartalım işi

Lancia Scorpion, Abarth037 1983

EN TİPSİZ ARABA...

Valla bana kalırsa bu arabaları görünce yollarda yeniyim teknolojikim hedeyim hödöyüm diye gezen bütün tospik fiberglas yığınlarına şöyle daha bir yan gözle bakılıyor hani...

• quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Ha bu arada araya klasik hususunda bişeyler yazmışlar..

klasik olayında iyice ulaşılmazı isteyenlere :

Mercedes 300SL 1956 (Selefi sl300gtr dir)

EN TİPSİZ ARABA...

Ya da iyice abartalım işi

Lancia Scorpion, Abarth037 1983

EN TİPSİZ ARABA...

Valla bana kalırsa bu arabaları görünce yollarda yeniyim teknolojikim hedeyim hödöyüm diye gezen bütün tospik fiberglas yığınlarına şöyle daha bir yan gözle bakılıyor hani...

bu arabanın grisi daha muazzam

• en tipsiz arabalar:
    1.fiat albea
    2.renault clio symbol
    3.seat toledo(yeni model)
    4.toyota yaris(yeni model)
    MERCEDES E SERİSİNE TİPSİZ DİYENLERİN ALNINI KARIŞLARIM
  • ÖNCELİKLE MERCEDES E SERİSİNE TİPSİZ DİYEN ARKADAŞLARIN ALNINI KARIŞLARIM.
    bence en tipspz araba fiat albea
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

çok teesüflerimi sunuyorum bu cihazı(araba diyemiyorum) nasıl unuttunuz?

EN TİPSİZ ARABA...

EN TİPSİZ ARABA...

burdan opel yetkililerine sesleniorum.....nasıl böyle bi hata yaptınız üsttekini çizen de siz alttakini çizende..lütfen bizlere agila gibi bi araba üretip göz zevkimizi bozmayın demekk istedimi astra gibi bi şaheser çıkabiliomuş

EN TİPSİZ ARABA...

EN TİPSİZ ARABA...

ya harbiden opel gibi tasarım harikası arabalar yapan bir firma bu agilamıdır nedir nasıl yapmış ta piyasaya çıkarmışlar bunu

• Saymaya başlayayım

Renault Clio Symbol
    Honda City
    Renault Megane II Hatchback arka tasarım (bezini doldurmuş bebek poposu gibi bence)

veya şunlara ne dersiniz?

EN TİPSİZ ARABA...

EN TİPSİZ ARABA...

• oops, yanlışlıkla aynı mesajı iki defa göndermişim...
    temizledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 1 Nisan 2006; 1:38:37 >
  • -Modus ve sınıfındaki tüm araçlar + O rezil corolla + albea clio ikilisi
  • Hakkaten nefret ettim ya
    quote:

Orjinalden alıntı: shuma II

bunu da ya çok beğenirsiniz ya da nefret edebilirsiniz. Ortası olmaz gibi değişik bir tasarım

EN TİPSİZ ARABA...

• honda city bi felaket...
  • lada lar
  • Focus sedan da acaip tipsiz bana göre.Son makyajda biraz volvo s40 a yaklaştı ön tarafı ama bütün olarak çirkin halen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egguzel

Hakkaten nefret ettim ya
    quote:

Orjinalden alıntı: shuma II

bunu da ya çok beğenirsiniz ya da nefret edebilirsiniz. Ortası olmaz gibi değişik bir tasarım

EN TİPSİZ ARABA...

Citroen Cx i modernize etmeye çalışmışlar ama günümüzün tospagacı trendi sayesinde altı kaval üstü şeşhane bişey çıkmış..

Bu nafile tasarımların bir an evvel düzelmesi için Peugeot Citroen PSA Group a baskın bir şekilde Matra dan gelen mühendis ve desinatörlerin oturması gerek..

• honda jazz!!!.......böhhhhhhhgggğğhh!!!!!
  • onlara göre güzelmişki yapmışlar!
  • benim zevkime hiç mi hiç hitab etmeyenler

1 seat toledo (yeni kasa)
    2 skoda fabia sedan
    3 fiat siena

benim göz zevkimi bozuyor ama kullananlar güle güle kullansın.zevk renk meselesi......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 1 Nisan 2006; 13:29:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dişçi79

benim zevkime hiç mi hiç hitab etmeyenler

1 seat toledo (yeni kasa)
    2 skoda fabia sedan
    3 fiat siena

benim göz zevkimi bozuyor ama kullananlar güle güle kullansın.zevk renk meselesi......

Dişçi79 "benim göz zevkimi bozuyor " lafına çok güldüm ya süper Hakkaten saydıkların kötü arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egguzel -- 1 Nisan 2006; 13:40:07 >
  • valla skoda fabia'nın hatchback'inin arka tasarımına bayılıyorum. Ama sedanı da bir tasarım hatası. Ama açıkcası burada seat toledo'yu görünce aman tanrım bu ne dedim. gerçekten kötü bir tasarım. Tata'lar da pek kötü ama ucuz araba sınıfındalar ya, görmezden geliyoruz.
    Ama zevkler tartışılmaz tabi. Ben citroen'in eski yeni arabalarını beğeniyorum.

Bu arada tabii ki bir ticari araç olarak Caddy de harika bence (ama modifiye edilince pek kötü oluyor, bir de krom kaplama Caddy'e hiç gitmiyor)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.