Şimdi Ara

En sonunda monitörü yumruklicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Minecraft oynuyorum bir süre bırakmıştım tekrar bir bakim dedim run time hatası aldım baktım internet üzerinde java ile ilgili sıkıntıymış açılan sayfada javayı indirip kurmak ardından yeniden başlatıp minecraft oynamamız gerekiyormuş bu anlatılan.
    şimdi illa bir sıkıntı çıkarya evet ilk önce pc de karşıma çıkan bütün java ile ilgili herşeyi sildim ekle kaldırdan sildim sonra kayıt defteri düzenlesin diye program indirdim javara indirdim temizlendi dedim başlat tıklayınca java aratıyorum java var ama simgesi yok tıklıyorum uygulama bulunamadı diyor demekki silmişim belki kalıntıları vardır bilemicem.
    minecraftın javaya yönlendiren sayfasına giriyorum Version 8 Update 31 onaylıyorum indiriyorum bana setup dosyası gelmesi gerekirken beyaz bir belge geliyor setup halinde değil beyaz belge geliyor pc de winrar winzip yüklü setup diyorum bakın setup dosyası şeklinde inmiyor listede uygun program yok başlatıcak ne yapmalıyım neden böyle iniyor pcde java tamamen kaldırdımmı ne yapmalıyım

• Tam bir virus taraması yapmakta fayda var. Jawa diye başka bir şey yüklenmiş olabilir.
  • bilgisayar zaten virüs yuvası Google açılış sayfası değişmiyor pc Ferrari gücünde ama çok yavaş yeni bilgisayar babam kullanıyor maf etmiş pc yi avast var avasta göre herşey iyi herşey yolunda sıkıntı yok pc yi görsen ağlarsın harbi yumruklicam başka bir öneriniz varmı acil olarak ne yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz ?

antivürüs programınıda silicem netten bir tane indirip sıfırdan taratim bakalım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexone11 -- 19 Şubat 2015; 21:30:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.