Bildirim
En sonunda karar verdim KDL-50W815B
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Çok kaliteli ve bir okadar performanslı bir tv, seçimin gayet güzel..
İşin komik yanı performans beklentisi için full hd ve 50 inç bir tvye Ayırdığın bütçe çok mantıklı, bazıları çıkıyor
55 inç 4K alacağım maximum bütçem 2500 tl diyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamanda,bu saçma sapan tv karmaşası içinde verilmiş çok tutarlı bir karar olmuş bence.ışık sızmasız,bulutlanmasız,ölü pikselsiz,bandingsiz günlerde kullanın -
teşekkür ederim arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: reiis
Umarım vazgeçirmessiniz
SONY KDL50W815BSAE2 50 inç 127 cm Ekran Full HD
Nasıl bir edavat tavsiye edermisiniz
Tam vazgeçiyordumki bunu buldum
Hayırlı olsun.. Nereden ve kaç paraya buldunuz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel alet hayırlı olsun sony kalitesi başkadır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akorkmaz11
quote:
Umarım vazgeçirmessiniz
SONY KDL50W815BSAE2 50 inç 127 cm Ekran Full HD
Nasıl bir edavat tavsiye edermisiniz
Tam vazgeçiyordumki bunu buldum
Hayırlı olsun.. Nereden ve kaç paraya buldunuz?
Bugün mediamarkt An 2500 aldim
magazada indirim falan mi vardi internette 3000 tl gorunuyor fiyati. -
quote:
Orijinalden alıntı: srdr87
magazada indirim falan mi vardi internette 3000 tl gorunuyor fiyati.
Aynenbana da süpriz oldu normalde bahtsız bedeviyimdir
ama inşallah üründe sorunsuz olur
Bu sartlarda iyi fiyata almissiniz.
Uzun yillar sorunsuz kullanmaniz dilegiyle Gule gule kullanin -
Bu üründen ben de alacağım. Medimarkt sitesinden almayı düşünüyorum. Bulutlanma, ölü piksel, sıfırmı değilmi bunları servis test edebiliyor mu? Birde sitede bu ürün SONY KDL50W815BSAE2 olarak görünüyor. Menşei farklı olduğu içinmi acaba ne dersiniz? Son olarak bunda ps3 veya 4 oyun performansı iyimidir? -
https://www.epttavm.com/tr/item/6579891_sony-kdl-55w815bpt-140-ekran-3d-full-hd-led-tv?ref=akakce&source=mobil&v=0.98.2
http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-55ub850v.aspx?ref=akakce&source=mobil&v=0.37.5#Instalments
Arkadaslar, LG i almak istiyorum 4k dan dolayi, ancak sony de aklimda kalmadi degil. Sizde lg almak dahami mantikli. Tesekkurler. Sizce hangisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
KDL-50W815B Sipariş sipariş verdim. Mediamarkt ta vardı oradan aldım 1-2 güne herhalde gönderilir. Bu tvye karar verirken bir ara 4k tvleri ben de düşünmüştüm ama forumdaokuduklarım sayesinde 4k fantasizisinin şu an için gereksiz olduğuna ikna oldum... Normal sd veya full hd yayınları seyredecek, full hd filmleri izleyecek, oyun oynayacağım dolayısıyla bu tv işimi görecek. Tv alacaklara naçizane kendi tavsiyem ihtiyaçlarınızı iyi belirlemeniz ve ona göre tv seçmeniz. Yılda bir kez yapacağınız bir şeye göre tv seçmeyin. O mantıkla yola çıkıldığında alacağınız tv en son model bir tv olacaktır. Bu da boşa harcanan para demek. Yani açgözlü olmayın bir ürünü alırken biraz kanaatkar olunki şahsi ve milli serveti boşa harcamamış olun :) -
Kdl 55w815 almayi planliyorum 3100 tl e. Smart tv si internetten dizi izletirmi?
Aynı soruyu bende merak ediyorum :D kimse sony in smartı ne durumda bahsetmiyor.Kendi Browser indan film/dizi izlenmesi yeterli benim içinde.Onun dışında akıllı tvden pek birşey beklemiyorum.Test yapabilecek biri varsa siteleri özel mesajdan atabilirim. -
Sony in smart i bes para etmez smart i gectim menuleri guzel ama pratik degil cok kasiyor kumanda duzeni berbat sanki ilk defa kumanda yapilmis gibi harici uydu alici almayi dusunuyorum bu yuzden sony tv degilde monitor yapmis sanki
quote:
Sony in smart i bes para etmez smart i gectim menuleri guzel ama pratik degil cok kasiyor kumanda duzeni berbat sanki ilk defa kumanda yapilmis gibi harici uydu alici almayi dusunuyorum bu yuzden sony tv degilde monitor yapmis sanki
Sony led var kdl serisi evimde, gercekten cok basit uyduruk bir smart, tabi alali 2 seneyi gecti suanda daha iyi olabilirmi diye sormustum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X