Şimdi Ara

en sonunda E4500 Ü OVERCLOCK YAPTIM ama sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim e4500 200fsp ve 11x di ben 240 yaptım, 11x değiştirmedim ve voltajda vermedim şu an 2.64 gösteriyor ve problem yok.şu anda anakart sıcaklığı 34 cpu sıcaklığı 28-30 arasında değişiyor ve cpu1 çekirdek1 sıcaklığı37-39 derecede daha ne kadar gitmeliyim bu ayarla ve bu çarpanla.anakart modelim gıgabyte 965p-s3.fan olarak işlemcim ile gelen fan var onu kullanıyorum.bu ayarlarla işlem yapınca 39lara kadar cpu sıcaklığım yükseliyor normalmidir.yaptım ama yeniden başlat dediğimde monitörüm açılmadı neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo20 -- 8 Kasım 2007; 22:37:45 >

• Normaldir daha 2.64'de birşeymi. En azından 3.0 Ghz'a kadar yolun var.
  • yemedi ama 240 a kadar çıkardım kasa çalışıyor ama monitör açılmıyordu bende default yaptım ayarları sorun yok.ne yapmam lazım.
  • Ben de başka bir işlemcide benzer bir noktada takıldım. Volt falan işe yaramadı....
  • Arkadaşlar Surpriz gelişme. carpanı 9 'a cektim fsb 333 oldu voltajı auto da bıraktım. anakart voltajı 1.20 den 1.28 e cıkardı baska hiç bir ayara dokunmadım ve ta taaaaaaaaaammmmmmmmmmm 3.000 mhz super pi 1mb = 18 saniye.
    Güzel degilmi bu dandirik imzamdaki MSI p35 neo-f ile voltajsız 2,2 = (o.c. ile 3.000 mhz) ısı 48 derece falan.
    Çok mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.