Şimdi Ara

En sonunda bütün aileye küfür ettim babam arabadan attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Babam filan herhalde 500 puan yapıcam zannediyorlar. Çözdüğüm sorular ile hesapladım 400 civarı geliyor.

Neyse sınavdan çıktım arabaya bindik eve gidiyoruz. Babam nasıl geçti hepsini yaptın mı diye saçma saçma sorular soruyor.

Tüm aile Tıp kazanmamı istiyor nasıl olacaksa. Birde dershaneye gittim oda bi işe yaramadı.

En sonunda babama baktım hangi tıp fakültesine gitmek istersin filan diye soruyor.

En sonunda kafam attı hiç bir yer tutmaz dedim sınav bok gibi geçti dedim. Kısa süreli sessizliğin ardından babam delirdi bir anda. 10 sayide 100 tane kelime etti gerizakalımısın o kadar ders çalıştın vs. Dedimki daha ne yapayım oldu bir kere. Bu kaçıncı demeye filan başladı bağırarak.

Bir anda fren sıktı ani şekilde. Tittirgit gelme bir daha dedi. Telefonumu cüzdanımı alıp indim aşşaya. Babam bastı gitti. O bir şey değil arabada benimdi benim arabamla gelmiştik okula.

Yarım saat filan geçti teyzem aradı. Dediki sınav nasıl geçti filan. İyi dedim geçiştirdim. Yarım saaç saçma saçma sorular sordu kaç tane yaptın vs vs. En sonunda bunada bağırdım ulan kapat artık telefonu işim gücüm var diye.

Şu an bir avm de oturuyorum. Ortalık çok karıştı. Zaten geçen günde babamla kavga etmiştim. Telefonumu filan uçak moduna aldım wifiye bağlandım wifiden bu konuyu açıyorum.

Eve dönmeyi düşündüm fakat eve gidersem babam kesebilir beni herhalde.

Biraz arabamada acıdım. Zaten eski 2002 model 100 kmh ile giderken dibine kadar frene bastı. Garanti tekerler erimiştir. Nasıl sinirlendiyse artık beni arabadan attıktan sonra 1. Vitesten 2. Vitese geçene kadar patinaj çekti. Kendi arabası değil nasılsa. Eve ulaştımı onuda bilmiyorum.

Ne yapacağım bilmiyorum. Siniri geçmeyecek gibi ama.

Daha detaylı yazacaktım ama mobildeyim malum. Eğer mucize olur eve gidersem detaylı yazarım.

Şimdilik kendinize iyi bakım çünkü şarjım yüzde 63.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serin hikaye birader

• Adam liseden mezun arabasi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Serin hikaye birader

.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fareliköyünkavalcisi

Adam liseden mezun arabasi var

2 kere ygs ye girdim bir yer tutmadı. 1 sene çalışıp 12,000 liraya kendi paramla hyundai aldım.

23 yaşına geldim işte 3. Kez bir daha girdim sınava sonucunu yazdım zaten konuya.

Arabayı kendim çalışıp aldım. Baba parasıyla değil

• Tek bir soru sormak istiyorum, arabayı baban mı almıştı sana yoksa sen mi parasını kazanıp almıştın?
    Ayrıca siniri elbet geçecektir.
    Ekleme: Aracı kendin almışsın, saygısızlık olmayacak boyutta her türlü haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 20 Haziran 2015; 14:29:14 >
  • Fıstıklı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Tek bir soru sormak istiyorum, arabayı baban mı almıştı sana yoksa sen mi parasını kazanıp almıştın?
    Ayrıca siniri elbet geçecektir.

Üstteki mesajımda belirttim.

Tam 12 ay eşşek gibi çalışıp paramı biriktirip ben aldım. Hatta çoğu zaman evin faturalarını ödedim

• Aile kadar insanın potansiyelini körelten bir kurum yoktur dunyada. Babani baldirindan bicakla ve kafa at. Ben olsam yapardim. Seni dogurdular diye kopek gibi davranmaya haklari yok.

• uçak modunda wifi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Fareliköyünkavalcisi

Adam liseden mezun arabasi var

2 kere ygs ye girdim bir yer tutmadı. 1 sene çalışıp 12,000 liraya kendi paramla hyundai aldım.

23 yaşına geldim işte 3. Kez bir daha girdim sınava sonucunu yazdım zaten konuya.

Arabayı kendim çalışıp aldım. Baba parasıyla değil

O zaman helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekerlerin erimesine güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: dhdediff

uçak modunda wifi

Al bak hocam avm den bağlandım
     En sonunda bütün aileye küfür ettim babam arabadan attı

• csb konu açacak birisi değilsin. allah kolaylık versin kardeşim.
  • yavaşça kullanıcı adına bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: -Coffee-

csb konu açacak birisi değilsin. allah kolaylık versin kardeşim.

Saol hocam.

Csb açsaydım zaten belli olurdu. Ben inanın veya inanmayın diye yazmadım. Sadece olayları anlattım.

• Geçmiş olsun hocam, 400 puan kötü değil zaten tıp istemiyorum deyin aile zoruyla tıpa gidilmez zaten 6 seneyi aileni memnun etmek için mi okuyacaksın? Üniversiteye gideceksin sanırsam onları falan araştır ailene kararını söyle sesini yükseltmemeye çalış ne kadar sinirlensen de. Çünkü belli ki bu işin gideri yok babanla her türlü kavga ediyorsunuz. Geçen konunda da bahsetmiştin baban çabuk sinirleniyordu. Öyle ya da böyle kırıp dökmeden halletmeye çalış

• Kardeşini hala dövüyorlar mı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

Geçende 25 yaşındayım demişti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.