Arkasdaslar Askere gidicem En son saat kaca kadar teslim olabiliyoZ...Bazıları 5 bazilari gece 12 ye kadar diyoR ????ben aksam 8.30 gıbı teslım olmayı düsünüyoruM
17:00 ye kadar teslim olunması gerekiyormus
Benim bir arkadaş eğitim çavuşu olarak yapmıştı. Erken gidersen daha iyi, adam gibi işlemlerini halledersin, yemeğinide yersin hazır olursun dedi. Geç gitti mi işlemler için beklemek fln daha uzun sürüyormuş, perişan olursun dedi. Tabi yerden yere değişiyorda olabilir..
bizde çarşı dönüşü 20:30 =)
quote:
Orjinalden alıntı: tidus
Benim bir arkadaş eğitim çavuşu olarak yapmıştı. Erken gidersen daha iyi, adam gibi işlemlerini halledersin, yemeğinide yersin hazır olursun dedi. Geç gitti mi işlemler için beklemek fln daha uzun sürüyormuş, perişan olursun dedi. Tabi yerden yere değişiyorda olabilir..
dayıoğlu er olarak gitti. o da gittiği gibi teslim olmuş. her işini rahat rhat halletmiş. geç gelenler eziyet cekmişler.
Normalde 5 e kadar yazar teslim olma süresi ancak çoğu kişi uzak yerlerden geldiği için geç kalanlara bişey denmez ancak arkadaşlarında dediği gibi erken gidersen işlerini daha kolay daha rahat halledersin ben misal 4:50 de teslim olmuştum çokta rahat halletmiştik işlerimizi,birde teslim olacağın gün gece 12 yi geçirirsen ertesi güne geçmiş sayılırsın ve çıkarken 1 gün geç alırsın teskereni