Şimdi Ara

En son saat kaca kadar teslim olunuyoR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkasdaslar Askere gidicem En son saat kaca kadar teslim olabiliyoZ...Bazıları 5 bazilari gece 12 ye kadar diyoR ????ben aksam 8.30 gıbı teslım olmayı düsünüyoruM

• 17:00 ye kadar teslim olunması gerekiyormus
  • Benim bir arkadaş eğitim çavuşu olarak yapmıştı. Erken gidersen daha iyi, adam gibi işlemlerini halledersin, yemeğinide yersin hazır olursun dedi. Geç gitti mi işlemler için beklemek fln daha uzun sürüyormuş, perişan olursun dedi. Tabi yerden yere değişiyorda olabilir..
  • bizde çarşı dönüşü 20:30 =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Benim bir arkadaş eğitim çavuşu olarak yapmıştı. Erken gidersen daha iyi, adam gibi işlemlerini halledersin, yemeğinide yersin hazır olursun dedi. Geç gitti mi işlemler için beklemek fln daha uzun sürüyormuş, perişan olursun dedi. Tabi yerden yere değişiyorda olabilir..

dayıoğlu er olarak gitti. o da gittiği gibi teslim olmuş. her işini rahat rhat halletmiş. geç gelenler eziyet cekmişler.
  • Normalde 5 e kadar yazar teslim olma süresi ancak çoğu kişi uzak yerlerden geldiği için geç kalanlara bişey denmez ancak arkadaşlarında dediği gibi erken gidersen işlerini daha kolay daha rahat halledersin ben misal 4:50 de teslim olmuştum çokta rahat halletmiştik işlerimizi,birde teslim olacağın gün gece 12 yi geçirirsen ertesi güne geçmiş sayılırsın ve çıkarken 1 gün geç alırsın teskereni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.