Şimdi Ara

en son nezaman altınıza işediniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kışın sabah okula kalkmadan once boyle guzel bir rahatlama hissi filan, ardindan bir korku baktim yatağın ortasinda yusyuvarlak bir islaklik. hemen pikemi çarşafimi makineye attim, dus aldim. (makineyi calistirirken mutlaka görmüştür annem) annemler filanda uyaniklar fakat yataklarindalardi. malum ruyalari gorup gece boşaldıgimi filan sanmislardir diye cok kötü oldum[sm=icon_smile_disapprove.gif

not:17 yasimdayim

• 7 yasında 2. Sınıfa başlarken falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sınıfın yaz tatilinde amcamgilde kalırken bir rüya gördüm rüyada tuvaletteydim bende işedim sonra bi ıslaklık baktım ki gerçekten işemişim :D
  • O kadar zaman geçti ki unuttum.

• 9 yaşındayken arkadaşın doğum gününe gitmistim.utandım orada yapmaya eve gelene kadar tuttum.asansörde fışşş.
  • ilk okul 1 de sınıfta. paçalarından akıp, böyle mermerlerin arasından süzülerek sınıfı dolaşmıştı.
  • Küçükken belirli aralıklarla oluyordu ama artık olmuyor çok şükür.En iyi hatırladığım ise 1.sınıftaki.

Edit : İlkokul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Mustang -- 18 Temmuz 2012; 1:09:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.sınıftaydım, okulun yanında dönerci vardı. Biz de kantindeki iğrenç şeyler yerine demirlerden çaktırmadan döner alıyorduk. Bir gün müdür yakaladı bağırdı gelin lan buraya diye, yanına gidince döneri hızlan elimden aldı bağırdı bize karşı, bana da hayatımda ilk defa biri bağırmıştı bir anda altıma kaçırdım. Nasıl oldu anlamadım çok da korkmamıştım demekki sidik kesem dolmuştu Allahtan pantolondan gözükmedi pek hemen tuvalete gidip pantolonu ve gömleği rastgele ıslatmıştım çakmasınlar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 18 Temmuz 2012; 1:14:55 >
  • 9 Yıl önce 10 yaşındaydım yorgundum. Soonra :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene
    rüyamda tuvaletteydim, tam işiyorken bi uyandım yataktayım....
    ama küçük yuvarlak şeklinde işemiştim yine de....

• 5-6 gün önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

5-6 gün önce.

yaş?
  • 4. sınıfta altıma mıçtım. evet büyüğünden ama çok kötüydü ya
  • 1.sınıfta okul çıkışıydı yerler hep sidik doluydu bende kitapları çıkardım koydum durdum sınıfta kimse kalmayınca çıktım gittim
  • 1. sınıfta arkalı önlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreMyDream

1.sınıfta okul çıkışıydı yerler hep sidik doluydu bende kitapları çıkardım koydum durdum sınıfta kimse kalmayınca çıktım gittim

hayal ettimde
  • 9 yaşımdayken herhalde. Benim olay baya acayipti. 5 yaşımda sünnet olana kadar tık yoktu bende sonra sünnetçi nasıl sünnet ettiyse beni vanayı bir türlü kısamamaya başladım. Ondan sonra yavaş yavaş düzeldi.
  • 4. sınıfta. en arkadayken. yanımda kız oturuyodu
  • anaokulunda sıkıştım hocaya dedim hoca beni klozete goturdu e ben o zamana kadar ona nasıl mıcacagmı bile bilmiyom duşunurkene acı son geldi eve kaçtım bende hemen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.