Şimdi Ara

EN SON NE ZAMAN DUYGULANIP AGLADINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok güzel bir müzik calıyordu ve 11 yıldır görmedigim sevdigim asık oldugum kızı hatırlayınca duygulandım gene..

• 4 yıl önçe kedim öldüğünde
  • Minarelerden sabah ezanı sesi yükselirken amerikanın ırakı ilk bombalayışı.......Çok kötü oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetsnaz! -- 30 Ekim 2005, 22:54:07 >
  • dün akşam.. sewdiğim kız benden uzaklaşırken... bakalım tekrar konuşacakmıyız...
    hem de epey ağladım.. erkek adam ağlarmış.. öğrendim
  • ya arkadaşlar yapmayın ağlatmayın beni
  • 13 yıl önce sünnet olurken.
  • şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5-6 ay önce ağlamıştım biri için...şu anda gözlerim ağlamasa da içim kan ağlıyor, inandıramadım vefasıza sevdiğimi...
  • geçen perşembe ağladım çünkü 2 hafta önce pazar sabahı vefat eden babaannem geldi aklıma gene.onu gömmeden önce pazartesi günü sela okunurken evde ki o hüzünlü hava dedemin bize sarılarak ağlaması bizim cenazede onu gömerken mezarına toprak atışımız ve bana ilk gözağrım ana kurban olsun sana deyişi falan hepsi aklıma geldi film gibi ya.dayanamadım bende.düşündükçe ağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 31 Ekim 2005, 3:05:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

geçen perşembe ağladım çünkü 2 hafta önce pazar sabahı vefat eden babaannem geldi aklıma gene.onu gömmeden önce pazartesi günü sela okunurken evde ki o hüzünlü hava dedemin bize sarılarak ağlaması bizim cenazede onu gömerken mezarına toprak atışımız ve bana ilk gözağrım ana kurban olsun sana deyişi falan hepsi aklıma geldi film gibi ya.dayanamadım bende.düşündükçe ağladım

Allah Rahmet eylesin arkadaşım...
  • saol kardeşim unutmaya çalışıyoruz ama olmuyor valla.unutamamda zaten o günü.ilk defa 1inci dereceden yakınımı kaybettim çok garip kötü br his
  • saol kardeşim

lise yıllarında bende okuldan kaçmıştım devamsızlık 18 saat olmuştu eve mektup göndermişler.okul dönüşü servisden indim evin camına doğru başımı kaldırdım ve annemin kızgın bakışlarını gördüm. kızgın bir şekilde bana bakıyordu.eve girip ağlamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 31 Ekim 2005, 3:49:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

erkek adam ağlarmış.. öğrendim

Geçen sene yazın, malum kızlar ağlatıyor adamı.

• len oğlum durun beni de ağlatacaksınız..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.