Şimdi Ara

en son ne zaman ağladınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve neden? erkek adam ağlamaz derler yalan mı sizce. ama şu var yaş büyüdükçe bir erkek için ağlamak zorlaşıyor hüngür hüngür ağlanmıyor. ama acayip rahatlatıcı birşey. bir çok kez kendime zarar vermekten kurtarıyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• captain price oldugunde aglamistim en son
  • 3-4 yili var rahat. Allah aglatmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Hafta ağlamıştım. Hayat Bilgisi dersinde birden sınıfı hemşireler bastı. Dediler aşı olacak çocuklar. Sonra ben korkmaya başladım. Sıra bana geldi hemşire sertçe kolumu kıvırdı. İğneyi bir soktu. Ağladım sonra.
  • 8 yıldır.
  • Üryamda sıpaydırmendim 4 gün önce o zaman ağladım.

• bence yalan. en son bir hafta önce ağladım. nedenine gelirsek de.. hayal kurmaya uygun bir özne bulmuştum ve fakat gerçek hayatta O'nunla HİÇBİR ZAMAN karşılamayacağımı, bunların HİÇBİR ZAMAN gerçekleşmeyeceğini anladım. hiçbir zaman.....

ayrıca evet çok rahatlatıcı. ve evet onun için defalarca kez daha ağlamayı ve gerçek hayatta -eğer hâlâ yaşıyorsa- O'nu bir kereliğine dahi olsa görmeyi isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 7 Ekim 2014; 1:52:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hüngür hüngür ağlamaktan bahsediyorsan 4 yıl falan oldu
    Birkaç damla yaş sayılıyorsa 2-3 hafta önce izlediğim bir sahnede duygulanmıştım

• Persembe gunu aglamistim, bir kiz icin 5 dakika falan surdu de yani gozum yasli kaldi oyle hungur hungur aglamadim 3-4 kere bi zirlama sesi cikti bi sigara yakip hayirdir ya bana sakin ol falan diyip durdum.

• Erkek adam ağlamaz sözü kesinlikle doğru değil. Burada anlatılmak istenen erkekler kolay ağlamaz.

Aslında kişiden kişiye değişir ama erkekler, kızlardan daha az ağladığı gerçeği var.

Neyse, ben kısa süre önce ağlamıştım. Sessizce içimi boşalttım. Duyun sesimi lanet olasıcalar!

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

bence yalan. en son bir hafta önce ağladım. nedenine gelirsek de.. hayal kurmaya uygun bir özne bulmuştum ve fakat gerçek hayatta O'nunla HİÇBİR ZAMAN karşılamayacağımı, bunların HİÇBİR ZAMAN gerçekleşmeyeceğini anladım. hiçbir zaman.....

ayrıca evet çok rahatlatıcı. ve evet onun için defalarca kez daha ağlamayı ve gerçek hayatta -eğer hâlâ yaşıyorsa- O'nu bir kereliğine dahi olsa görmeyi isterim...

+1 pek inandırıcı olmayacak ama bende geçen hafta aynı nedenden dolayı ağlamıştım. Onunla hiç bir zaman yakın olamayacağım.
  • 1 2 hafta falan oluyor diş ağrısından dolayı çene kemiğimde bir şeyler olmuş.

• basligi görünce

• geçen hafta rüyamda dedemin öldüğünü gördüm ve rüyada ağlamıştım uyanında baktım yastıkta ıalak :) dedeme bişey olduğu yok

• Kardeş payi tahsinin öldüğü bölüm

• Yaprak dökümü son bölüm.
  • Soğanlı kavurma yaparlarken ağlamıştım
  • Ben en son doğarken ağladığımı bilirim yeğen. Hayat benim duygularımı köreltti.
  • Tam 1 sene önce halam vefat ettiğinde babamın ağladigini görünce ağlamistim

• en son bi filmin bi sahnesinde aglamistim 1 dklik bi kisim sarki girince moda girip agliyorum bunu defalarca yaptim istedigim zaman aglayabiliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.