Yok. Yani 1080p bir şey var ama harbiden BD-rip gibi değiş görüntüsü. Bir de Korece altyazı gömülü. 19'unda zaten dijitale düşüyormuş. Daha temiz bir görüntüyle izlemeyi tercih ederim şahsen, acelesi yok. O zamana kadar eski, kenarda köşede kalmış güzel filmlerle yolumuza devam ederiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5095. sayfa)
-
-
Substance-Coralie Fargeat (2024)
Body horror diye geçiyor. Aslında alışıldık korkuyla ilgisi yok. Rahatsız edici denilebilir.
Günümüz dünyasına, toplumun alışılmış güzellik algısına bir gönderme yapıyor. Bence oyunculuk ve screenplay açısından usta işi.
8/10
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sundance Festivali'nde en iyi drama adayı ve yönetmenin ilk uzun metrajı bağımsız bir film. Takip ettiğim kişiler genel olarak beğenmiş fakat beni fazla açmadı. Babası ve onun en yakın arkadaşıyla hafta sonu kampa giden 17 yaşında fakat yaşına göre biraz olgun bir kızı anlatıyor. Cekimler iç açıcı ve huzur verici olsa da daha dolu diyaloglar beklerdim.
Hemen hemen hiç sıkılmadan ilgiyle izlediğim bir animasyon filmi, yılın iyilerinden. 7/10
İlk film kadar iyi bulmasam da izlemeye değer bir iş olmuş. Biraz daha süresi kısaltılabilirmiş bana kalırsa. Filmin ilk 10 dakikasını ekran başında gülerek durduğunuz takdirde onlinedan izlenebilmesi film adına çok hoş bir promote şekli olmuş. 6,5/10
-
Beklemeye degmez. Cok da iyi degildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi film kıtlığından gereğinden fazla övgü almış olsa gerek. Ben bunu polisiye film zannediyordum, öyle de başladı, iyi bir polisiye filmi izleyeceğimi düşünüyordum ama öyle olmadı. Saf bir korku filmi çıktı. Oluşturulmaya çalışılan atmosfer fena değil, sinematografi iyi, biraz da son sekanslar keyif veriyor onun dışında bir numarası yok. Beklentiyi yüksek tutmadan ve türünün sadece korku olduğunu bilerek izlenmeli.
5/10
-
Gerçek bir hikayeden uyarlanmış, Sandra Bullock'a Oscar kazandırmış güzel bir film.
-
Past Lives (2023) - 7/10
Bazen böyle olur. Keşke olmasa ama maalesef çoğunlukla böyle olur. Doğruyu bulunca daha iyisini ararsın. Bazen doğruyu kaçırırsın. Bazen de doğruyu bulmadan yanlışı seçersin. "Ya bunu yaşarsam?" diye korkmaktan çoğunlukla geç kalırsın. Bazen de yaşamış olabileceğin bir ihtimal için ağlarsın.
Filmden görsel kalite akıyor ayrıca.
Step Up (2006) - 5/10
Dans filmlerini diyemem ama filmlerdeki dans sahnelerini sevdiğimi hep söylerim. Bir dans filmi olması dolayısıyla basit bir hikaye de olsa güzel dans sahneleri bekledim. Beklentimin çok altında kaldı. Hikaye zaten basit, olaylar da adeta geçiştiriliyor. Channing Tatum'u bu filmde tanımadığım için biraz sırıttı. Filmler pek eskimez ama Step Up eskidiğini de hissettirdi.
-
3 tane iyi film izledim hepsi de çeşitli platformlarda bulunuyor, izlememişseniz net tavsiye olsun..
Netflix'de mevcut.. İkinci dünya savaşı sırasında tramvay görevlisi bir ablayla aşna fişne işlerine giren genç bir kardeşimizin yıllar içinde o ilişkisine dair yaşadıklarını izliyoruz.. Nefis bir oyunculuk show var filmde 8/10
ımdbHayallerim, Askim ve Sen (1987) ⭐ 7.3 | Drama, Fantasy, Romancehttps://www.imdb.com/title/tt0263426/Bunu da Mubi'de izledim.. Atıf Yılmaz filmleri beni her zaman farklı bir yerden yakalayıp kendisine hayran bırakıyor.. O hafif fantastik tondaki duygusal anlatımı şahane bir film müziğiyle birleşince mest oldum Türkan Şoray'ın belki de en iyi filmi.. 9/10
Bir tane de Prime'dan yakaladım. Gerçek bir hikayeye dayanıyor, Amerikan güreşçisi bir aile, disiplinli ve dominant bir baba, suya sabuna dokunmayan bir anne ve ailesini tatmin harici pek bir emeli olmayan kardeşler.. Aslında çok da tanıdık bir aile portresi.. Spor filmleri, hikayesini seyircinin umursayabilmesini sağladığı kadar iyi film oluyorlar bana kalırsa ve bu da en iyi örneklerinden.. 8,5/10
-
Öyküde derinlik yok. Eleştirmek için söylemiyorum.arka planda büyük bir prodüksiyonun olduğu belli
Gözler Russel Crowe ve Joaquin Phoenix'i aramadı değil. Denzel Washington filmi kurtarmış görünüyor
İlk film bariz şekilde daha iyi , boşuna efsane olmamış. İmdb puanı adil olmuş
İmdb 8'lik kategorisinde değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyamet sonrası 3 kişinin , bir çocuğun hayatını kurtarmak için dağlarda yaratıklarla mücadelesini anlatan bilimkurgu aksiyon filmi
Yüksek bütçeli değil, vasatın bir tık üstü. Tempolu bir film izlerken sıkılmayacaksınız
Yaratıklarla savaşılan filmlerden mi yoksa zombi öldürme temalı oyunlardan mı daha çok sıkıldım karar veremiyorum.
-
yukarıdaki filmi izle sıkılmayacaksın biraz güleceksin. Rocky dağlarında koşan öküz + timsah karışımı dört ayaklı bir şey. tanımlamak için başka birşey bulamadım. belki sen başka bir hayvan ile betimlersin.dün izlerken şaşırmadım değil
Hollywood yaratık tasarımlarında level atladı ama ters level
-
Gerçek dışı ve yaratıcılıktan da uzak basitçe oluşturulmuş ticari canavarlarla savaşılan ucuz aksiyon filmlerini artık bünyem kabul etmiyor hocam. Pas geçeyim ben.
-
Birlikte kanunu ve düzeni temsil ettiğine inandığın meslektaşın kötü çıkabilir ama kötü zannettiğin kanun kaçakları sandığın gibi olmayabilir alt metinli bir Netflix aksiyon filmi. Beklentilerinizi düşük tutarsanız düpedüz çekilmez değil. Ama çok kurcalarsanız ne yazık ki mantıksız yönü çok. Bu film özellikle kötü adamların yenilebilmeleri için beyinsizleştirilmesi gibi çok klasik bir vasat aksiyon filmi sendromundan muzdarip. Kötü elemanlar beklentiye uyacak şekilde davranmıyorlar. Bir takım acımasız kararlarına tezat teşkil eder biçimde aşırı verimsiz mantıksız kararlar alıyorlar. Bu da göze batıyor. Yer yer komedik yapılan zoraki bir aşk hikayesiyle de beraber film sıradan adrenalin patlaması aksiyon deneyimi olmanın ötesine geçemiyor. 5/10.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Filmin esas kahramanı o pilot kadındı ve uçakla yaptıkları ve rehin alındıkları soygun operasyonu bölümünde başından sonuna kadar tüm süreç - uçağı uçurabilecek tek kişi olduğu için - zaten kendisindeydi. Kafasına silah doğrultan kişi hem kendisine silah doğrultuyordu hem de uçağın kontrolünün kendisinde olmadığına dair büyük bir korku içindeydi. Kötü adamlardan birisinin çetedeki kişilerden birisini öldürmek üzere uçaktan o kişiyle beraber inmesi ve bilerek orada kalması komediydi. Yanındaki ortağını vuracak ve öldürecek kadar acımasız Jean Reno'nun çetedekileri oracıkta infaz etmeyip infaz etmek üzere hangisinin Interpol'den olduğunu sorgulaması saçmalığın daniskasıydı. Zaten sırf tanık olacaklar diye hepsini temizlerdi. Adam 5 dakika önce kendi yandaşını gözünü kırpmadan vurmuş. 😄
-
ımdbMaze Runner: The Death Cure (2018) ⭐ 6.3 | Action, Adventure, Sci-Fihttps://www.imdb.com/title/tt4500922/
İyi düzeyde başlayan seri maalesef felaket şekilde sonlanmış. O kadar fazla mantık hatası var ki, seyirciyi aptal yerine koyuyorlar. Bunun yanında baştan sona hollywood klişeleri de eklenince berbat bir film kalıyor elde. 4.5/10
-
Yazık valla ilk filmden sonra böyle vasat bir devam filmi hiç yakışmadı.
Sırf mali kazanç sağlamak için çekildiği belli
-
Senaryo zayıf. Başrol oyuncusu karizmatik değil (bana göre)
Giriş,gelişme kısımları hızlı geçilmiş
Denzel Washington karizması ve oyunculuğuyla filmi kısmen kurtarabilmiş. Filmi izliyorsun ama o esnada ilk film her zaman aklında oluyor ister istemez karşılaştırıyorsun
Kötü bir film değil ama Gladyatör 1 fersah fersah önde. İlk filmde Russell'ın çektiği eziyetler,büyük mücadelesi...vs başarılı bir yapımdı
Hatta film esnasına köle tüccarını oynayan yaşlı oyuncu ölmüştü. Pc efektleriyle 2000 lerde adamı canlandırıp rolünü tamamlatmışlardı
Ridley Scott yeni bir Ailen filmi üzerine çalışıyormuş Bence Alien filmleri çeksin buralara odaklansın hatta Blade Runner 3 çeksin.
Afganistan kırsalında birini aramak için operasyona giden bir grup Abd askerine, metafizik varlıkların musallat olmasını anlatan bir film
Filmin sonunda olayın gerçek olaylara dayandığını öğreniyoruz. Ayrıca Wikipedia'da yazıyor
Ne kadar doğru bilemeyiz
Çerezlik kategorisinde izlenir.
Emily Blunt okuldan bir arkadaşı ile gece vakti dağ başında yoğun kar yağışı altında arabada mahsur kalır ve olaylar gelişir
2007, Emily Blunt, gece yoğun kar yağışı, dağ başı ormanlık alan,doğaüstü korku, psikolojik gerilim
İzlerken üşüyeceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 18 Kasım 2024; 23:20:43 >
Benim için vakit kaybı kategorisinde. Yönetmenin Paddington filmlerini sevdiğim için fena olmayabilir diyerekten izleyeyim dedim ama zor gördüm sonunu.
Kaç kere filmi durdurup o anın içine dalasım geldi... Eşinin aldattığını öğrenince arkadaşlarının ön ayak olmasıyla plansız şekilde İtalya Toscana turuna katılan ve apar topar oradan eskilik bir ev alan Diane Lane.. Ve bölge insanıyla kaynaşıp çevre edinmesi üzerine sımsıcak bir hikaye.. 7,5/10
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X