Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4001. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selamivural , selamivural Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
103.275
Cevap
641
Favori
4.159.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39994000400140024003
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Funny Games --- 8/10

• Prisoners (2013)
    8/10
  • 6.5/10 Neighbours filminden daha çok güldüm ama yine bazı yerlerde sıktı.
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

8.1/10 Belli bir tempoda çok güzel ilerleyen bir.Herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asakiri Mansure -- 8 Haziran 2014; 20:14:31 >

• Dokunulmazlar..
    Gerçek bir hikaye..
    Oyunculuklar mükemmel..Hele hele Omar Sy mükemmel..
    İnsanı gerçekten saran zaman zaman çook komik film.
    Muhakkak izleyin.
    IMDb
    The Intouchables (2011) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt1675434/?ref_=nv_sr_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsesoz -- 8 Haziran 2014; 23:12:26 >

• 6/10

Önceki filmin fantastik havasını devam ettirmeyip daha gerçekçi bir yol izlenmesi büyük bir eksiklik olmuş.
    Başrol oyuncuları genel olarak yeterli olsa da yan rollerde oynayan oyuncular pek etkili olamayıp çok 2. planda kalmışlar. Yine hem düzensiz kurgu hem
    de ara sıra karşılaşılan masalsı anlatım olay karmaşasına neden oluyor. Önceki filmin birkaç özelliğini devam ettirmek istese de genel manada başarısız olunmuş.
    Ilk filmle uyuşmayan birkaç hata da gözden kaçmıyor.
    Ama tüm bu eksikliklerine rağmen bu türde fazla film bulunmadığı için birçok kişi tarafından izlenecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huang tu di - Sarı Dünya (1985) - Kaige Chen - Çin

http://www.imdb.com/title/tt0087433/

Komünist bir asker, anonim türküleri toplamak üzere köylere gönderilir. Filmde de gittiği bir köyde, evlerinde kaldığı insanlarla arasında gelişen ilişki veriliyor. Çin halk müziği bayağı iyiymiş. Şarkı söyleyen kızın sesi de iyiydi. Herkese hitap etmeyebilir ama epey hoşuma gitti film. 8/10

• wolf creek 2
    10/7,5

• 7.5

Oldukça iyiydi.
  • Die Hard 4 (Zor Ölüm 4)

Arabayla helikopter düşürme sahnesi güzeldi.Aksiyon dışında beğenmedim filmi hatta sıkıldım.
    10/5

• 300: Rise of an Empire

7.5/10
  • Truman show

• Orijinal Cinayetler

8,3 / 10

AL PACINOO
    Bir polisiye aşığı olarak çok beğendim. Oyuncu kadrosunu da gördükten sonra okuduğum tüm kötü yorumlara rağmen yinede izledim. (hatta the times ın en kötü 100 filmine mi ne girmiş). İyiki izlemişim. Harika bir film, biraz sürükleyicilikten kaybediyor. Finali öldürücü vuruşu yapıyor.

• 8.7/10

7.5/10

6.3/10
  • Sıcağı sıcağına yazayım.

Non-Stop

Bazı ufak tefek mantık hataları olsa da 8/10 aldı benden.
    Leam Neeson dan güzel bir film daha.

• Snowpiercer

8/10
    Hikaye ve konusu bakımından çok dikkatimi cekmisti.Hafif bilim kurgu fakat olamayacak bir gelecektende bahsetmiyor.Aksiyon ve dramı da içinde barindiran bir film tek eksik tarafı finale biraz geç gelip izleyeni sıkması.

Sonuç olarak izlemesi gereken bir film iyi seyirler:)

• Taxi driver

• Bunye Chaplin'i diyalogsuz izlemeye alistigindan dolayi basta yadirgiyor insan sesli ve diger filmlerine gore daha uzun olmasini Ama bir kez daha sinemanin en buyuk ustadlarindan biri oldugunu gosterdi bana Chaplin. Zaten o yillarda boyle bir film cekme cesaretini ancak Chaplin gosterirdi Mizahina hayranim bu adamin.

Sirf sonda yaptigi konusma,tum insanliga haykirisi icin bile defalarca izlenebilecek bir film, simdiye kadar izledigim en iyi tiraddı. O konusmanin uzerinden 70 kusur yil gecmis ama hala bi degisiklik goremiyorum ben, ayni seyler farkli yollardan yapiliyor ama sonda dedigi gibi bir umut her zaman vardir, bekliyoruz umutla..

9.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 9 Haziran 2014; 3:19:12 >

• 8,5/10
  • Joe 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 9 Haziran 2014; 8:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 39994000400140024003
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.