Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.279
Cevap
641
Favori
4.160.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34243425342634273428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Shah-re ziba - Güzel Şehir (2004) - Asghar Farhadi - İran
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

http://www.imdb.com/title/tt0424434/

Jodaeiye Nader az Simin ve Darbareye Elly filmlerinin ısınma turu olarak düşünülebilir film. Yine çok başarılı, birçok şeyi sorgulamamıza yardımcı olabilecek bir film.

7.5-8/10

İran filmler nasıl ?

• Uzun zamandır izlemek istiyordum. Beğendim, sıkılmadan izlenebilecek, akıcı bir film olduğunu düşünüyorum.
    Zach Galifianakis'in rolü küçük, ama her şekilde onu izlemek eğlencelidir. Anna Kendrick'in perfomansı gayet iyi.
    Bates Hotel dizisinin yıldızı Vera Farmiga da bu filmde rol alıyor. Tavsiye ederim.
  • 7,5/10 Gayet güzeldi , hiç hız kesmedi.İlk filmi hiç beğenmemiştim tam bir kadın filmiydi.Bu film tam aksi daha çok erkekler içindi.Esprilerden , diyaloglardan çok net anlaşılıyor.Zaten Gürgen Öz her zamanki gibi döktürmüş.Yani izleyin gayet eğlenceli.

Bazı filmlerin imdb linklerinde sorun oluyor , resim gözükmüyor.Bir çare bulunsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 16 Haziran 2013; 15:58:04 >

• 8/10

• 7,5/10

http://www.imdb.com/title/tt1351685/?ref_=sr_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoki -- 16 Haziran 2013; 17:54:47 >

• Sürükleyici film isteyenlere en başta önerilecek filmlerden. Atmosferi, müzikleri ve Tom Cruise'un oyunculuğu ile başarılı bir film.

8/10

• 4/10

• 8/10 Film güzeldi ama 3D başımı ağrıttı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 8.5/10 Sürükleyiciydi Robert Downey Jr. ile yine izlenesi bir film olmuş.

• çok güzel bi filmdi.Pat sonda çok iyi bir haraket yapti.

tavsiye ederim bu sıcak günlerde izleyin neşeniz yerine gelsin
  • irish kullanıcısına yanıt
    bence bu puani bu film hakketmiyor.

abartilmiş filmlerden biri.
  • Man Of Steel 10/8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

10/10

Hocam annemle sinemaya gitmeyi düşünüyorum.

Cinsel içerikli sahneler var mı?

yok

• 10/8.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 16 Haziran 2013; 21:17:59 >

• Tarantino'dan sonra kendi tarzını insanlara benimsetmiş adam Guy Ritchie'den bir başyapıt daha. İzlemek yeni nasip oldu. Lock, Stock and Two Smoking Barrels gibi harika karakterler, olay örgüsü, müthiş müzikler ve filmin bağlanışı. Film baştan sonra akıp gidiyor durdurmak imkansız, eğlence full. Jason ve Brad çok iyide özellikle Brick Top rolünde Alan Ford yarmış geçmiş, son zamanlarda izlediğim en iyi performans. Sırf bu adam için bile tekrar tekrar izlenir bu film.

9/10
  • Büyükler

IMDB Puanı: 5.8

Benim Puanım: 8.5

Konusu: Büyükler/Grown Ups, küçükken iyi arkadaş olan ve Dört Temmuz hafta sonu için aileleriyle birlikte otuz yıldan beri ilk kez bir araya gelen beş erkek hakkında dur durak bilmeyen bir komedi. Kaldıkları yerden arkadaşlıklarına devam eden bu beş kişi, ilerleyen yaşın büyümek anlamına gelmediğini keşfederler.

• Serinin en iyi filmi. 10\7
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

kaliteli bir yapım,özellikle sonu çok iyiydi

8.3/10

Mükemmel bir filmdir. Benimde Tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 34243425342634273428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.