Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102.996
Cevap
638
Favori
4.147.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 31033104310531063107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 5/10

Afterlife daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    8/10

Oyunculuklar çok iyiydi.. Türk sinemasının askerlik üzerine yapılan bir çok faşizan filmlerden iyi olduğu kesin kanaatindeyim..

Bu yazdıklarınıza katılıyorum. Maalesef bu tarz filmler birde sinema (sanat demeye klavyem bile varmıyor) harikası olarak sunuluyor.
    Bence bazı gereksiz ayrıntılar ve fazlalıklar var ama yine de çok iyi film.
    8/10

Askerlik üzerine yapılmış en iyi filmimiz Nefesdir. Böyle bir kurgu ve oyunculuk yok. Yönetmen ise resmen yönetmenlik dersi vermiş.

göz ucuyla tv de yarım yamalak bakmıştım o filme, tamamen faşist bir film, tıpkı şimdilerde çıkan dağ filmi gibi. karşı tarafı kötüleyip kendini kahraman gibi gösteren her devlet yanlısı filmler gibi.. ben öylelerini filmden saymam..

Sivilleri öldüren, kaçıran, hatta adına eylemler yaptığı kendi ırkına bile acımayan PKK yı övseydi film olurdu öylemi? nasıl bir dönemde yaşıyoruz anlaşılır şey değil. Teröristler demokrat, askerler faşist kabul edilir oldu.

Bunlar sinemacıya ya pkklılarla Mehmetçikler aynı kefede olmak zorunda. Yoksa o filmde propaganda olur. Mehmetçikle yüz yüze bile çatışamayan arkadan vuran hainleri filmde lider göstermeliyiz onlara göre. Ki filmde propagandanın p si yok.

• arkadaşlar lütfen yeter..
    ya bitirin ya da özelden devam edin.

konuyu dağıtmayın.

• 9/10

Francis Ford Coppola'nın Rumble Fish filmine benzettiğim, son yıllarda çıkan iyi filmlerimizden biri. Kurgusu başarılı. Atmosfer ise gerçekten iyi oluşturulmuş. Filmin içine ilk sahnelerden itibaren giriyorsunuz. Keşke daha uzun sürseydi diyebileceğim bir film oldu. Oyunculuklar da çok iyiydi. İsmail Hacıoğlu döktürmüş mesela. Ek olarak Uğur Polat'ta baya iyi oynamış. Erkan Can ise pek o role oturmamıştı sanki. Yine de sırıtmadı pek. Bunlar filmin artıları. Bir de eksileri var tabi. Filmin senaryosunun gözlem gücü yüksek bir senaristin elinden çıktığı belli oluyor olmasına da, zorlama birkaç sahne var filmde. Onlar olmasa ve biraz daha iyi bitseydi daha çok beğenebilirdim filmi. Özellikle finali bende hayal kırıklığı yarattı. Ve bunlardan daha önemlisi. Şu nutuk atıp duran usta, filmin en önemli sorunuydu. Karakter basit çizilmiş bence. Tamam böyle insanlar var. Ama bu filmde o adam olmamalıydı. Filmin yapısına, o çaresizliğe uymuyordu. Bizim, çakalın ruh halini, psikolojisini daha iyi anlamamız için o karakterin o filmde olmaması gerekirdi. Hadi o oldu diyelim, senarist bir alternatif yaşam şekli göstermiş. Peki onu geçtim bu baba karakteri neden bu kadar basit oluşturulmuş? Sahte dindarlık vesaire vesaire. Bunları iki üç diyalogla vermek yerine, daha çarpıcı sahnelerle verebilirsiniz. Ben burada yönetmenin tercihini yanlış buluyorum. Bu iki karakter dışında bir de şu tinerci elemanlar var tabi. Onlar da zorlama olmuş. O tip o mekana uymuyor yani. Filmin bu eksiklikleri, biraz bir şeyler götürmüş filmden. Tüm bunlara rağmen ben gerçekten iyi bir film izledim. Filmi izlemeyen varsa tereddüt etmesin.

• Gülmek istiyorsanız, stres atmak istiyorsanız mutlaka izlemelisiniz. Bir çok film ve oyuncuyla ilgili yapılan espriler tam yerindeydi. Müzikler insanı havaya sokuyor. Emma Stone bayağı güzelmiş. The Amazing Spiderman filminde sarışındı. Bence esmerlik daha çok yakışıyor.

7/10
  • 3 İdoits . Hint yapımı bir film.
    hayatınızın enleri arasında liste başı oturacağına kesin gözüyle bakıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiyus -- 7 Aralık 2012; 0:28:52 >
  • mutlu mesut yaşıyordum nereden izledim bu filmi akşam akşam bunalıma soktu
    8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return of the jedi -- 7 Aralık 2012; 1:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

9/10

Açıkçası filme başlamadan önce bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim.
    Eğer tanınmış karakterler oynasaydı imdb puanı daha yüksek olurdu eminim ki.

Listeye aldım izlicem.
    Bu aralar kore filmlerine sardım güzel yapıyolar cidden.

Şu filmde güzel tavsiye ederim izlemediysen.

• Güzel bir filmdi.Ronald Zehrfeld iyi bir oyunculuk sergilemiş.İzlediğim en karizma film karakterleri arasına girdi.Christian Petzold'un diğer filmlerine de bakmak lazım
    Das leben der anderen filmini sevenler bunu da sever diye düşünüyorum.
    9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 7 Aralık 2012; 2:18:02 >
  • En son izlediğim değilde Dark Knight'tan aldığım tadı başka filmden alamadım.Batman&Joker çekişmesi müthişti.

• 9.5/10

• 6/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

En son izlediğim değilde Dark Knight'tan aldığım tadı başka filmden alamadım.Batman&Joker çekişmesi müthişti.

Ben hala son sahneyi açıp açıp izliyorum. Kesinlikle başyapıt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok bi heycanı yok ama statham oldugu için izlenir...

• 6/10

8/10

7/10

• Gerçek bir hikayeden alınmış bir film.
    Bazı bölümler daha iyi yapılabilirdi Senaryoyu çok beğendim.
    8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

9.5/10

0,5 i nerden kırdın?
    Luis Bunuel'in tarzı dışında ama bu filmde güzeldir,izlemediysen öneririm;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

quote:

9.5/10

0,5 i nerden kırdın?
    Luis Bunuel'in tarzı dışında ama bu filmde güzeldir,izlemediysen öneririm;

Bunuel'in daha iyi demiyim de benim daha çok beğeneceğim başka filmi olabileceğini düşündüm ondan öyle veriyim dedim yoksa harika yani.

Teşekkür ederim öneri için.

• quote:

Bunuel'in daha iyi demiyim de benim daha çok beğeneceğim başka filmi olabileceğini düşündüm ondan öyle veriyim dedim yoksa harika yani.

Bunuel önerisi için imzadaki Luis Bunuel'e tıkla Simon
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

quote:

Bunuel önerisi için imzadaki Luis Bunuel'e tıkla Simon

Senin en iyi filmler listenden gördüm zaten teşekkür edicektim aklımdaydı şimdi ediyorum o zaman. Bu you rock.gif falan ne oluyor Türkçe karşılığı yok mu?

• 
Sayfa: önceki 31033104310531063107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.