Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103.275
Cevap
641
Favori
4.159.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30033004300530063007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beklentilerimin yanına yaklaşamadı malesef. En iyi türk yönetmen diye söz edince arkadaşlarım beklentim yüksek oluyor tabi :D Bank sahnesi çok güzeldi gülmekten yerlere yattım onun dışında film vasat sayılır.

6
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

http://www.imdb.com/title/tt0875595/

Beklentilerimin yanına yaklaşamadı malesef. En iyi türk yönetmen diye söz edince arkadaşlarım beklentim yüksek oluyor tabi :D Bank sahnesi çok güzeldi gülmekten yerlere yattım onun dışında film vasat sayılır.

6

Ben de kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor bu adamı övünce, gerçi ben yönetmeni beğenip beğenmemek konusunda mesafeli kalıyorum ama filmlerine şöyle bir bakınca (3 filmini izledim) çok iyi ve yeterli değiller. Hatta Masumiyet filmini arkadaşlarla izlemiştik, kadının küfürlerinden en sonunda gülmeye başlamışlardı arkadaşlar Ama bitireceğim elimde bütün filmleri var, üçlemesi filan var, onları da izleyeceğim. Ne yazık ki bir Reha Erdem değil. İzlemediysen Kosmos'u aç, izle derim.

• 9,5/10

Amerika'da "Büyük Buhran" adıyla anılan ekonomik kriz nedeniyle insanlar iş bulmak için her yolu denemektedir. O dönemde Roma İmparatorluğu!ndaki arenaları andıran bir yarışma düzenlenir. Yarışmayı kazanmak için insanlar her yolu denerler. Kapitalist sistemin iğrençliğini çok net bir şekilde anlatan bir başyapıt. Fazlasıyla etkileyici bir filmdi. Zaten filmin ismi bile tek başına fazlasıyla manidardır. Karakterler ise çok iyi hazırlanmış, bunda filmin kitap uyarlaması olmasının da çok büyük katkısı var tabi ki de. Mutlaka izlenilmesi gereken filmlerden diye düşünüyorum. Jane Fonda gibi bir oyuncuyu görmemiş olmakta bence büyük bir kayıp. Çok beğendim oyunculuğunu. Veya güzelliği nedeniyle bunları söylüyorum.

@synchro
    Öncelikle Zeki Demirkubuz en iyi Türk yönetmenlerdendir. Belki de şu anda yaşayanlar arasındaki birkaç iyi yönetmenimizden biri. Sayarsak Nuri Bilge, Reha Erdem, Özcan Alper, Derviş Zaim falan deriz ama çoğu kişi de mutlaka Zeki abimizi oraya sıkıştırıverir. Bunu anlamak için bence Masumiyet'i izlemek lazım. Kader'in eksik yönleri bence de fazla. Mesela oyunculuklar vasattı. Ama hikaye etkileyici olduğu için ben bunu biraz göz ardı etmeye çalıştım. Ya da Masumiyet'teki hikaye ile ilintili olduğu için onun etkisi bu filmde de sürmüş olabilir. Her neyse lafı uzatmayayım, bence mutlaka Masumiyet'i izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theo Angelopoulos

9,5/10

Amerika'da "Büyük Buhran" adıyla anılan ekonomik kriz nedeniyle insanlar iş bulmak için her yolu denemektedir. O dönemde Roma İmparatorluğu!ndaki arenaları andıran bir yarışma düzenlenir. Yarışmayı kazanmak için insanlar her yolu denerler. Kapitalist sistemin iğrençliğini çok net bir şekilde anlatan bir başyapıt. Fazlasıyla etkileyici bir filmdi. Zaten filmin ismi bile tek başına fazlasıyla manidardır. Karakterler ise çok iyi hazırlanmış, bunda filmin kitap uyarlaması olmasının da çok büyük katkısı var tabi ki de. Mutlaka izlenilmesi gereken filmlerden diye düşünüyorum. Jane Fonda gibi bir oyuncuyu görmemiş olmakta bence büyük bir kayıp. Çok beğendim oyunculuğunu. Veya güzelliği nedeniyle bunları söylüyorum.

@synchro
    Öncelikle Zeki Demirkubuz en iyi Türk yönetmenlerdendir. Belki de şu anda yaşayanlar arasındaki birkaç iyi yönetmenimizden biri. Sayarsak Nuri Bilge, Reha Erdem, Özcan Alper, Derviş Zaim falan deriz ama çoğu kişi de mutlaka Zeki abimizi oraya sıkıştırıverir. Bunu anlamak için bence Masumiyet'i izlemek lazım. Kader'in eksik yönleri bence de fazla. Mesela oyunculuklar vasattı. Ama hikaye etkileyici olduğu için ben bunu biraz göz ardı etmeye çalıştım. Ya da Masumiyet'teki hikaye ile ilintili olduğu için onun etkisi bu filmde de sürmüş olabilir. Her neyse lafı uzatmayayım, bence mutlaka Masumiyet'i izle.

Duyduğum en muhteşem film isimlerinden biridir dostum.Kesinlikle çok karizmatik bir isim Atları da Vururlar...
    Filmin adını duyduğumda içimden "He gardaşş ! sen de haklısın.Atları da vururlar..." diyesim geliyor

Bu güzel filmi izlemiş ve yorumlamışsın.Eyvallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Gençliğine hayran kaldığım üç aktörden birisidir Marlon Brando. Bazı filmler vardır bir oyuncu bile o filmi klasik yapmaya yeter. İşte öyle bir filmdi izlediğim. İnanın bana verdiği duygu 60 sene geçmesine rağmen taptazeydi. Hele ki sonlarına doğru yaşadığım heyecanı belki de okula ilk başladığımda yaşamıştım. Hayır, gerçekten abartmıyorum. Konusu çok yaratıcı.. Ancak bunu yaratmakla kalmayıp ortaya çok güzel kurgu serpmişler. Her anından zevk aldığım bir yapımdı izlediğim.

Öncelikle 'serserinin' fakir ama gururlu tavırları baştan sizin hayranlığınızı kazanacaktır. Çevresindeki insanları her ne kadar önemsemez gözükse de aslında çok daha fazlasını yaşayan biriydi. O dönemlerde halkın kağıt parçası kadar değersiz olmasını da ayrı olarak çok iyi yansıtmışlar. İnsanların duygu ve düşüncelerinden çok hırsın ve paranın satın alabildikleri meşhur. Ama az da olsa bizim serseri gibi yüreğini ortaya koyan birileri var. Tabii filmde kiliseninde pozitif ve adaletli gösterilişi cabası. Kötülerin peşinden giden ve bir takım sırları aydınlığa kavuşturmaya çalışan bir rahip mevcut. Terry karakterinin başkaldırışında ki temel sebep Edie'e karşı yaşadığı hisler.. Güneşi seversiniz ama güneş buluta aşık, çiçek toprağı sever fakat toprak suya aşık, kağıt kalemi sever ama kalem ellere aşık. Fakat bir insana aşık olmak mutlaka karşılıklı hislerle mümkün oluyor. Zaten onunla tanışmadan önce vurdumduymaz bir kişiliğe sahip. Ancak aşk öyle birşey ki yanında sorumluluğu da getiriyor. Vicdan mahkemesini de getiriyor peşi sıra. Bermuda şeytan üçgeni böyle oluşuyor işte kendini bir halt zannedenlere karşı. Sonunda ki o direniş sahneleri yılmamanın, sisteme başkaldırmanın getirdiği önemi vurguluyor. Film adeta susmayın diyor bize. Çünkü susarsanız bu filmde ki gibi sıra size gelecek. Gerçek bir başyapıt.

9.0/10

hocam taksi sahnesini es geçmeyelim en beğendiğim sahnedir.Marlon brando doğaçlama oynamış bu sahneyi.ayrıca robert de niro da aynı replikleri kullandı fakat robert de niro bile çok sönük kalıyor marlon brando'yu izledikten sonra.

• 6.5/10

• 7/10

Kategorisine göre gayet iyi bir film. Ayrıca Elisha Cuthbert filme bağlayan faktör oldu.
  • Kolya / Kolja (1996)

www.imdb.com/title/tt0116790/

8.0/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

Bu güzel filmi izlemiş ve yorumlamışsın.Eyvallah...

Ben de sana tavsiyen için teşekkür edeyim dostum.
  • MY SASSY GIRL

8/10

Bu filmi izlemeyen cok sey kaybeder benden soylemesi. inanilmaz duygusal bir romantik komedi. siddetle tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

MY SASSY GIRL

8/10

Bu filmi izlemeyen cok sey kaybeder benden soylemesi. inanilmaz duygusal bir romantik komedi. siddetle tavsiye ediyorum

hangisini izledin? Kore yapımı orjinal olanını mı, yoksa hollywood yapımı çakma olanını mı?

• Pek beğenmedim.

5.5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

9.0/10

hocam taksi sahnesini es geçmeyelim en beğendiğim sahnedir.Marlon brando doğaçlama oynamış bu sahneyi.ayrıca robert de niro da aynı replikleri kullandı fakat robert de niro bile çok sönük kalıyor marlon brando'yu izledikten sonra.

Doğaçlama olduğunu bilmiyordum hocam vallahi. İnanılmaz öyleyse.. O sahne de harikaydı tam bir dönüm noktası.

• biraz fazla klasikti. ama bu türde (lanetli ev ve komşuların yarattığını şizofreni ve paranoya) izlediğim en iyi filmlerdendi diyebilirim. roman abimizin başrolü kendine ayırmasıda ayrı bi hoşluk katmış.

7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 24 Ekim 2012; 5:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

biraz fazla klasikti. ama bu türde (lanetli ev ve komşuların yarattığını şizofreni ve paranoya) izlediğim en iyi filmlerdendi diyebilirim. roman abimizin başrolü kendine ayırmasıda ayrı bi hoşluk katmış.

7/10

Roman Polanski'nin bir diğer başyapıtı Rosemary'ın bebeğini de tavsiye edebilirim bu filmi beğendiyseniz, o da sağlam klasiklerdendir, muhtemelen beğeneceksinizdir, bir de adamın ikinci karısı Sharon Tate vakti zamanında Manson ailesi tarafından hunharca katledilmişti, bilmiyorum ama bu olay muhtemelen adamın sinema hayatına da yön vermiş de olabilir, adamın sineması gerilim, kötü komşular, cinayet üzerine ekseriye,

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sharon_Tate

• Yine Jackie Chan ve harika bir yapım. 8/10

• Take This Waltz (2011)
    Sıradışı bir evlilikten, sıradışı bir ilişkiye geçiş süreci... Hani nasıl diyeyim; ne evlilik "evlilik gibi evlilik" ne de ilişki "ilişki gibi ilişki"... Duygular çok net yansıtılmış, oyunculuklar başarılı. Seth Rogen'in dram oyunculuğu beni şaşırttı. Yine çok donuk bulduğum Michelle Williams da bu donuk Margot rolü için uygun bir isim olmuş. Farklı bir tat aldım ama gereksiz müstehcen sahneler de yok değil. 7/10

Bir de yorumuma ek olarak; müzikleri çok iyi. Leonard Cohen-Take This Waltz ve Buggles-Video Killed The Radio Star filme güzellik katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

quote:

http://www.imdb.com/title/tt0875595/

Beklentilerimin yanına yaklaşamadı malesef. En iyi türk yönetmen diye söz edince arkadaşlarım beklentim yüksek oluyor tabi :D Bank sahnesi çok güzeldi gülmekten yerlere yattım onun dışında film vasat sayılır.

6

Ben de kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor bu adamı övünce, gerçi ben yönetmeni beğenip beğenmemek konusunda mesafeli kalıyorum ama filmlerine şöyle bir bakınca (3 filmini izledim) çok iyi ve yeterli değiller. Hatta Masumiyet filmini arkadaşlarla izlemiştik, kadının küfürlerinden en sonunda gülmeye başlamışlardı arkadaşlar Ama bitireceğim elimde bütün filmleri var, üçlemesi filan var, onları da izleyeceğim. Ne yazık ki bir Reha Erdem değil. İzlemediysen Kosmos'u aç, izle derim.

Kosmos'u izlemiştim zaten en beğendiğim Türk filmidir ama Türk torrent sitesi bilmediğimden diğerlerini izleyememiştim. Kosmos da Turkmax'da denk gelmişti

Werner Herzog'un dediğin filmini de aldım listeye, çok güzel tarzı var.

@Dönüşüm

Masumiyet'e de bi şans vericem hocam, teşekkürler.

• quote:

Kosmos'u izlemiştim zaten en beğendiğim Türk filmidir ama Türk torrent sitesi bilmediğimden diğerlerini izleyememiştim. Kosmos da Turkmax'da denk gelmişti

Werner Herzog'un dediğin filmini de aldım listeye, çok güzel tarzı var.

Kosmos gerçekten de sinemamızın en iyi filmi -bana göre, sağ olsun Reha abiden öyle filmlerin devamını bekliyoruz.
    Ben anca rpidle filan indiriyorum Türkiye yapımı filmleri ama son zamanlarda kat .ph'ye filan da düşmüşler, sonunda Türkler trrenti de ele geçirdiler, hatta indirdiğim birkaç yabancı filmde, Türkçe altyazı filan da vardı

Herzog çok acayip bir adam ya, anlatım tarzı çok değişik, uyum sağlaması da zor ama ben beğeniyorum. Stroszek de gayet güzel bir film

• 
Sayfa: önceki 30033004300530063007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.