Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.007
Cevap
639
Favori
4.148.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29082909291029112912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 6/10

Kitabını daha önce okumuştum sanırım o yüzden filmi pek beğenmedim kitaba göre sönük kalmış bence.
    Ama baş roldeki kız yakışmış filme.

5/10

Puanından etkilenip izledim fakat beğenmedim hep aynı hikaye bazı sahnelerde tebessüm ettirdi boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.

• Bilemiyorum ümitlerim daha yüksekti... 6.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

Tam bir çoluk çocuk filmi olmuş,hiç beğenmedim.

1.2 , 1.5 veya 1.7 puanlarından birini verecektim ama en son 2.2 puanda karar kıldım.

2.2/10

Bu yorumu gördüğüm iyi oldu ben de diyodum bu dandik filmi beğenmeyen bi tek ben mi varım

Birkac gun once bende izledim ayni seyi dusundum. Siradan bir film.

Aynen baba tras film sen Tayland tamisin hala

Evet hala Taylandtayim hayirdir?

10. Aydan sonra her an gelebilirim ne dersin ?

• In time
    Kesinlikle tavsiye ederim
  • 7.9/10
    güzeldi ve çok akıcıydı.film nasıl bitti anlamadım.ancak final sahnesi daha iyi olabilirdi..ayrıca 2.nin çıkıcağını dair haber alan ya da duyan var mı

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
  • 9/10

• 3.5/10
    şu ana kadar izlemiş olduğum en overrated film. tek + yanı gerçek bi hikayeden oluşması, yoksa 2-3 verirdim. uykum geldi lan izlerken resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

Gayet güzel bir konusu var. Dönemin ruhu anlatılabileceği en iyi şekli ile anlatılmış ve izleyici dönemin içerisine çekilebilmiş. Ancak mevcut konusu için 4 saat süre fazla olmuş. Süre olarak hiç bir zaman yargısız infaz yapmam, 4 saatin üzerinde olan filmler de izledim ama o süreyi dolu dolu geçirip, sürenin hakkını vermesi lazım. yoksa bu durum dezavantaja dönüşüyor. 2 - 2.5 saat bu filmin tam hakkı olurdu.

Her halükarda izlenilmeden geçilmeyecek bir film. eğer izleme konusunda tereddüt yaşıyorsanız hiç düşünmeden izleyin derim. bu oyunculukları günümüzde bulmak neredeyse imkansız. 7.8/10

229 dakika nedir abi??? Bu film bir solukta bitiyor mu peki? 4 saat yahu, sarmazsa eğer bu filmi yarım bırakmam içten bile değil. Bilmiyorum çelişkideyim şuan kendimle, acaba açıp izlemeye başlayacak mıyım bu filmi merak ediyorum

eğer yavaş ilerlemesinden çekiniyorsan ve acaba sıkılır kapatır mıyım diye çelişki yaşıyorsan seni temin ederim uzak dur. 20dk da kapatırsın :)

bu filmi izleyeceğin gün, çok vaktinin olduğu ve ne olursa olsun sonunu göreceğim diye şartlandığın bir gün olsun.

izlemekte tereddüt yaşıyorsanız hiç düşünmeden izleyin dememdeki kasıt, süre konusunu aşmış olanlar içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 17 Eylül 2012; 23:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

Orijinalden alıntı: suat50

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Uzun süredir böyle aksiyon filmi izlememiştim çok iyiymiş 8/10

bende indirdimde altyazı olmadığından izleyemedim

Uyarsa kullanınhttp://www.addic7ed.com/movie/65216

Bi arkadaş dublajını sormuş ama dublajlı var mı bilmiyorum. Ben dublajlı film izleyemediğimden tercih etmiyorum.

biraz senkron kayması var ama teşekkürler

• 7.5/10

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Gayet güzel bir konusu var. Dönemin ruhu anlatılabileceği en iyi şekli ile anlatılmış ve izleyici dönemin içerisine çekilebilmiş. Ancak mevcut konusu için 4 saat süre fazla olmuş. Süre olarak hiç bir zaman yargısız infaz yapmam, 4 saatin üzerinde olan filmler de izledim ama o süreyi dolu dolu geçirip, sürenin hakkını vermesi lazım. yoksa bu durum dezavantaja dönüşüyor. 2 - 2.5 saat bu filmin tam hakkı olurdu.

Her halükarda izlenilmeden geçilmeyecek bir film. eğer izleme konusunda tereddüt yaşıyorsanız hiç düşünmeden izleyin derim. bu oyunculukları günümüzde bulmak neredeyse imkansız. 7.8/10

229 dakika nedir abi??? Bu film bir solukta bitiyor mu peki? 4 saat yahu, sarmazsa eğer bu filmi yarım bırakmam içten bile değil. Bilmiyorum çelişkideyim şuan kendimle, acaba açıp izlemeye başlayacak mıyım bu filmi merak ediyorum

eğer yavaş ilerlemesinden çekiniyorsan ve acaba sıkılır kapatır mıyım diye çelişki yaşıyorsan seni temin ederim uzak dur. 20dk da kapatırsın :)

bu filmi izleyeceğin gün, çok vaktinin olduğu ve ne olursa olsun sonunu göreceğim diye şartlandığın bir gün olsun.

izlemekte tereddüt yaşıyorsanız hiç düşünmeden izleyin dememdeki kasıt, süre konusunu aşmış olanlar içindir

Hocam süreden yana sıkıntı yok. Film sarsın yeter, 10 saat başında da oturabilirim. Ancak beni sarması lazım.

Hem eski filmlere karşı ön yargım var ve açıp izlemek de zorlanıyorum, hem de konu benden biraz uzak gibi. Sanırım izlemeyeceğim :)

• One man . öğretmen olarak atandığı taşra kasabasındaki "sağır ve duymazlar" okulunda, engelli küçük çocuklara okulun müdür ve öğretmenleri tarafından yapılan cinsel istismara karşı sonuna kadar ortaya koyduğu mücadeleyi konu alıyor.

film gerçek bir olaydan konu edinmiş olup, sıkmadan kendini izlettiriyor. 7/10
  • mobilim imdb koyamıyorum ama demin arkadaşımla 6. defa sanirim bu filmi izledim

The Last Castle (2001)

Şahsen Robert Redford'un hayranı olunca niyeyse filmden de kopamiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8/10

Kusturica'nın şüphesiz en absürt filmi.Yine çok iyi vakit geçirtiyor ama o bilindik savaş karşıtı,kapitalizm karşıtı veya dönemin siyasi odaklarına karşı bir duruş yok bu filmde.Yönetmenin "Crna macka, beli macor " filmine benziyor.Tamam sevginin önemini anlatan çok sıcak bir film fakat o kadar yani.Mizahi yönü çok iyi olduğu için iyi vakit geçirmek isteyenler tereddüt etmeden izleyebilir.Müzikler,karakterler her zaman ki gibi yine harika.Yalnız bunlara alışmıştım zaten de bir de filmdeki kıza tutulunca film daha çekici gelmeye başladı.Her Kusturica filmi gibi bu da tavsiye edilir.(Pardon Arizona Dream'i izlemesiniz de olur gerçi.)

Nasıl bir güzelliktir bu ya.

• 9.5/10

The Dark Knight filmi daha iyi olduğu için 9.5 puan verdim.Yoksa serinin her filmi kendi içerisinde 10/10 !

10/10

Heath Ledger'in oyunculuğu inanılmaz.Kaç kere izlersem izleyeyim adamın oyunculuğu her seferinde büyülüyor.
  • 7.5/10

• quote:

One man . öğretmen olarak atandığı taşra kasabasındaki "sağır ve duymazlar" okulunda, engelli küçük çocuklara okulun müdür ve öğretmenleri tarafından yapılan cinsel istismara karşı sonuna kadar ortaya koyduğu mücadeleyi konu alıyor.

film gerçek bir olaydan konu edinmiş olup, sıkmadan kendini izlettiriyor. 7/10

@topalsolucan01, Hocam indiriyorum, eyvallah

@Dönüşüm, Ha gayret Kusturica'yı bitireceksin Bir tek Çingeneler zamanı filmini izledim. Mizah ve dramın çok iyi harmanlandığı bir film. Müzikleri de cabası. İnşallah diğer filmlerine de bir ara bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 18 Eylül 2012; 2:04:59 >

• 7.7/10
  • Nobrana Af Yok / No Mercy for the Rude (2006)

Bu Güney Koreliler ruh hastasımı, psikopatmı ,manyakmı , yoksa deli mi ? Ne ayak bunlar aga ? Koreli senaristler neyin kafasını yaşıyor yahu..Neden bukadar ilginç filmler çekmek zorundalar ki ?

Onlar film çeksin biz izleyelim,başkada birşey demiyorum.Onlar yine çeksin,biz yine izleyelim Dram,komedi,gerilim ve aksiyon bir arada..Helâl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 18 Eylül 2012; 2:35:40 >

• Sıkılacağımı düşünüyordum ama gayet iyiydi.

7.5/10
  • 
Sayfa: önceki 29082909291029112912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.