Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.294
Cevap
662
Favori
4.388.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #34
Giriş

Orijinalden alıntı: halısakal

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

9.2/10

gerçek hayattan uyarlanmış, mükemmel bir film. başyapıt..

Bilgi :Yamaç paraşütü kazasından sonra sakatlanan zengin bir aristokrat olan Philippe evde kendisine yardımcı olması için banliyöde yaşayan Driss'i işe alır. Driss ise yeni hapisten çıkmıştır ve bu iş için hiç de uygun değildir. Ama bu iki adam bir şekilde birbirlerine benzemektedir. Tamamen farklı dünyalara ait olmalarına ve her konuda farklı zevklere sahip olmalarına rağmen, hem olağan dışı hem de bir o kadar güçlü bir dostluk kurarlar...

son zamanlarda cikmis en iyi film diyebilirim..

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• Rocco ve Kardeşleri / Rocco and His Brothers / Rocco e i suoi fratelli (1960) imdb: 8.2

Harikaydı..Aile arasındaki iletişimin ve bağlılığın çöküntüye uğraması sonucu,insan odaklı bir yaklaşımla "kişilik" ve "karakter" yapısı üzerinden gidilerek bir hiç uğruna paramparça olan hayatların zuhur edişini gözlemliyoruz.Fazlasıyla samimi bir film,en vahşi anlarında dahi tüm olanlara kızamıyoruz..Dünya hem iyiler için,hem de kötüler için gereğinden daha büyük..

Visconti, adam gibi yönetmensin vesselam Bu arada Alain Delon harbiden karizma..

"Ben artık insanoğlunun adaletine inanmıyorum.Bu yüzden onu yargılamak bize düşmez! Biz sadece ona yardım etmeliyiz anlıyormusun ? Allah'ım koru bizi "

"Herşey değişiyor.Bazıları değişen dünyanın kötü olacağını düşünüyor ama ben iyi olacağına inanıyorum"

8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 30 Mart 2012; 3:26:03 >

• 8/10

Sefiller
    6/10

Laiklik, asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların vicdan, ibadet ve din hürriyeti demektir.
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
    Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz
    Dünya'da her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalâlettir.
  • Flandersui gae - Barking Dogs Never Bite [2000]

Önce sıkıldım sonra kahkaha attım. Garip bir film
    6.0

We Know The Truth, Cause We Told The Lies
  • Film falan izleyemiyorum 1 aydır finallere calısmaktan , nette takılmaktan ...

7

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Joke resmen mesajı bana ithafen yazmışsın ya da yazmamış da olabilirsin ama ben ne olur, ne olmaz deyip üstüme alınayım.Bana göre Spielberg ve Michael Bay gişe kaygısı ile yaşayan benim sinema anlayışıma zerre kadar uymayan yönetmenlerdir.Efektleri,görsellikleri iyi olabilir o konuda bir şey söyleyemeyeceğim.Transformers desen aman aman uzak dursun.
    Spielberg konusuna gelirsek, Spielberg'ün en iyi filmi "Schindler'in Listesi"dir.The Terminal ve Catch Me If You Can'de kaliteli filmlerdir.Ama onun dışındakiler benim için pek değerli değil.Sonuç olarak bu adamı günahım kadar sevmem ama bunun antisemitizm veya entellikle uzaktan yakından alakası yok.

Dipnot:Afedersin Çalgı Çengi izlerken kalkıp oynayası gelmiş adamım herhalde böyle birinin forumda olma olasılığı çok düşüktür.Bak işte bu marjinallik sayılabilir.

Yok sana ithafen yazmadım, yazmam da zaten, 3-5 tane doğru dürüst sinemaya bakabilen kişi varken şu forumda karşıma almam onları
    Genel kanı bu, Spielberg'ün filmleri gişe yapıyor diye beğenilmiyor geniş bir kitle tarafından. Sanatçı dediğin sürünecek, aç kalacak, öyle sanatını icra edecek.
    2000'lerdeki Spielberg'ün yapımcı politikasını ben de beğenmiyorum, hatta Transformers 2 tam bir rezaletti örneğin, keza Ben Dört Numara, yapımcısı olduğu diziler... Ama adam kötü filmler de yapmıyor hani.
    Saygı duyarım, sonuçta Godard'da Spielberg filmlerinden zerre haz etmeyen birisi, Bergman'da Godard filmlerinden haz etmeyen birisi Sinema gerçekten bir zevk, neyse konu klişeye doğru yol alıyor ben bitiriyorum

• Anca puanlayabiliyorum.

M 1931

7,5/10 Güzel filmdi almanlara karşı sempati duyduğumdan olsa gerek dilinden falan hiç rahatsız olmadım

10/10
    Harika bir filmdi.Bir an bile sıkılmadım.

8/10

7,7/10

Önceki serileri aratmıyor, yine sürükleyici ve dehşete düşürücü bir senaryo var. Filmin önceki serilerini izleyenlerin kaçırmamasını, ilk defa izleyecek olanların filmde aşırı derecede şiddet içeren sahneler olduğunu bilmesini isterim.

Her Şey Çok Güzel Olacak=> 8/10
    Ne zamandır izlemek istediğim bir filmdi ve sonunda kısmet oldu.Eğlenceli bir Türk filmi diyebiliriz hele olayların sarpa sardığı senaryoları sevenler beğenecektir.Mazhar Alanson,Cem Yılmaz'dan daha fazla güldürdü beni.Oynadığı karakteri çok iyi işlemişler.Onun dışında fazla söylenecek bir şey yok.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Hostel: Part III (2011)
    7,7/10

Önceki serileri aratmıyor, yine sürükleyici ve dehşete düşürücü bir senaryo var. Filmin önceki serilerini izleyenlerin kaçırmamasını, ilk defa izleyecek olanların filmde aşırı derecede şiddet içeren sahneler olduğunu bilmesini isterim.

diğer iki film ile beraber adının dahi anılmayacak kadar berbat bir film olduğunu söylemek istiyorum

kimseyede tavsiye etmiyorum 2 filmi izlediyseniz bırakın aklınızda o iki film kalsın

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Her Şey Çok Güzel Olacak=> 8/10
    Ne zamandır izlemek istediğim bir filmdi ve sonunda kısmet oldu.Eğlenceli bir Türk filmi diyebiliriz hele olayların sarpa sardığı senaryoları sevenler beğenecektir.Mazhar Alanson,Cem Yılmaz'dan daha fazla güldürdü beni.Oynadığı karakteri çok iyi işlemişler.Onun dışında fazla söylenecek bir şey yok.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

hacı nerden buluyon bu filmleri? gemide yi mesela yada demirkubuzun filmlerini

benimde aklımda bu film ama bulamadım

pm
  • 8/10

'Öyle olmasaydı böyle olurdu'cu bir film. İlk baş pek sevmemiştim, fakat sonlara doğru beğendim diyebilirim.

7.5/10

• quote:

Orijinalden alıntı: G0T

8/10

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.