Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kral katili güncesi isimli fantastik bir roman okuyorum..
  • En son okuduğum : Mihail Lermontov - Zamanımızın Bir Kahramanı

Okumaya başladığım kitap : İlya Ehrenburg - Paris Düşerken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Turan Dursun'un kitaplarını üniversite zamanında gizli gizli okumak zorunda kaldım :( pdf olarak indirip küçüçük ekranda telefonumdan okuyordum... Din bu 1-2-3 kitaplarını okudum sonra din ve cinsellik daha sonra kutsal kitapların kaynaklarına başladım..
  • Yılmaz Özdil Mustafa Kemal(yarıda kaldı), Halil İnalcık Fatih Sultan Mehmet(yarıda kaldı) bu aralar devam edemiyorum. Sinir stresten ne vakit var ne istek var.

• bu kitabı bence ülke siyasetini merak eden herkes okumalı. Emin olun aydınlanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_67 -- 8 Mart 2020; 1:34:28 >

• Aslında ters düşmüyor. Sadece gerçekleri söylüyor. Bize küçükken böyle böyle diye anlatılan, öğretilen herşeyin sonradan uydurma, yalan olduğunu çok açık gösteriyor. Bu tabikide dediği herşeyi onaylayacagim anlamına gelmiyor. Söylediği çoğu şeyi kendisi bile ispatlayamıyor. İspat dediği bence geçerli değil.

• gurur ve önyargı bok gibiydi bu kitap olmasa günümüzdeki aşk dizilerinin %90'ı olmazdı
  • Kitap okumuyorum. Denedim ama çok sıkılıyorum. Kendimi tamamen dış dünyadan soyutlayıp bir kitaba odaklanamıyorum. Zaten kitabın sonu en arka sayfada yer alıyor. İstediğim zaman açıp bakar ve hikayenin sonunu öğrenebilirim. Bu da kitap okumada ne zevk bırakıyor ne de bir merak duygusu. Kısacası; kitap okumak bana göre değil. Kendimi dış dünyadan soyutlayıp, saatlerce, sonunun en son sayfada belli olduğu kurmaca bir olay dizisine hapsedemem. Bir kağıt parçasına kendimi hapsetmek benim yapabileceğim bir iş değil. Yapabilen yapsın tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklından bir sayı tut

Baya önce almıştım okumak yeni nasip oldu. Kitabın %70 ine gelene kadar iştahlı okunuyor sonra biraz bayıyor. Sürükleyici bir kitap 4 günde bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaru.sti -- 8 Mart 2020; 3:2:34 >
  • Fareler ve insanları okudum 1 günde bitiyor kitap ama çok güzel bir şekilde mesajını veriyor tavsiye ederim

• 80 günde dünya turu.
  • iki şehrin hikayesini okuyorum bu ara ve tekrar anladım ki 150 sayfanın üstü benim için eziyet
  • En son Falih Rıfkı Atay - Çankaya'yı bitirdim.

Şuan Gustave Le Bon - Kitlelerin Psikolojisi'ni okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 8 Mart 2020; 6:49:7 >
  • Aylak Adam'ı okudum, enfesti. Kişinin kendi iç çatışması, kendine hesap sorması ve bunun akıcı üslupla yapılması beni çok etkiliyor. Yusuf Atılgan, Oğuz Atay'a hayranım bu konuda.

• Yeşil yol--filmini izlememiştim kitap çok iyiymiş

• Arthur conan doyle -navy treaty okudum şimdide Gogol-ölü canlar okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Mart 2020; 8:31:26 >
  • Harry potter

• Selçuk mülayim-sanat tarihine giriş i okudum şu anda Oktay Aslanapa-Türk sanatı nı okuyorum. Bitmek üzere bitince Mircea Eliade-imgeler ve simgeler okuyacağım.

• Dan Brown İhanet Noktası

• Maria Sharapova Durdurulamaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.