Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Teknoloji Sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

En Sevdiğiniz Teknoloji Sitesi


(En Son Oy Tarihi: 2.12.2015)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    quote:

    Orijinalden alıntı: cincihocarpsiyapanadam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    dh ama son zamanlarda dh büyümesiyle işlerin altından kalkamıyor gibi.başka editörler de alınmalı sürekli incelemeler vs aksıyor.

    eskiden günü gününe incelemeler hatta karşılaştırmalar gelirdi peşine.artık tv programıda sıkıştı s4 ün incelemesi kaç ay sonra geldi (gelmese daha iyiydi) iphone 5s halen incelenmedi(bahanesi bize telefon yollamadılar ki gun reis apple tutkunu) nexus 5 incelemesi yayınlandı farklı türk sitelerinde bakalım kaç sene sonra incelemesi gelecek
    dikkat edin inceleme diyorum incelemeden sonra karşılaştırmalar felan çokta hayal oldu zaten

    umarım gun reis buna çare bulur önceden tek dh bana yeterken artık farklı teknoloji sitelerinde incelemeleri izliyorum foruma girmek,siteye girmişken de anasayfa haberlerinede bakıyorum

    Hocam editör almak maaliyetli ve zor bir iş. Yetişmiş eleman bulmak imkansıza yakın. Teknoloji basınının kapalı yapısı yüzünden "garip-gurup" magazinciler teknoloji blog u açıp, test ürünü toplayabiliyorken genç ve sektöre yönelen yetenekli gençler kürekle dövülüyor.

    kendimle çelişiyor gibi olmiyim ama editör dediysem mesut çevik gibi değil örneğin telefon incelemeleri yapabilecek birisi olabilir.
    kaan arlı ya bu görev verilebilir yada telefon incelemek çok zor değil sadece zaman istiyen bir iş diksiyonu düzgün iletişimi iyi olan sürüsüyle insan bulunabilir bu forumdan.
    illaki donanım uzmanı olmaya gerek yok diye düşünüyorum incelemelerin aylar sonra gelmesinden iyidir ki çoğu editörün ilk incelemelerine bakınca nerden nereye diyor insan gelecek kişide dh de tecrübelenir.
    tabiki bu mümkün mü bilemem ama birşeylerin değişmesi gerektiği gerçek halehazırdaki editörlerede yazık oradan oraya koşturuyor yetişemiyorlar.

    Bu düşünce yapısı teknoloji basınındaki "akillik" durumunu bitirir. Her işi ehli yapmalı.




  • mashable gezegenin en iyisidir.
  • LP tek geçerim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumu bu simdi tabiiki sdn




























    Alemin krali dh dir sdn de neymis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 24 Aralık 2013; 12:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH konu dışı hariç takip ettiğim teknoloji sitesi yok
  • teknoseyir .
  • Donanımhaber'in incelemelerini pek sevmiyorum, forum kısmı ise gerçekten veletlerle dolu.Kaliteli insanların çoğu da zaten bu veletlerden beziyorlar ,veya sonunda kendi kalitelerini de bozup o veletlere benzemeye başlıyorlar.Hele konu dışı kısmı kendisine teknoloji sitesi diyen bir site için yüz karası durumda şu an bence, teknolojinin t'sinden anlamayan çoluk çocuk bile burayı inci sözlük gibi bir yer sanıp giriyor, saçma sapan şeyler yazıyor.

    Teknoseyir hem incelemelerinin, hem de takipçilerinin kalitesi ile listedeki öteki sitelerin hepsini ezip geçiyor bence. Sadece Levent Pekcan ve Murat Gamsız'ın birlikte yaptığı videolar için bile takip edilir. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.