Froggen, bjerg, faker, rekless, doublelift, wildturtle, amazing, bengi favorilerim seçemiyorum arasından
quote:Orijinalden alıntı: Kötü PolisFaker, froggen ve gosu Başlık ılımış,forumdaki çocukların cinsel gelişimi açısından başlık kapatılmıştır.
quote:Orijinalden alıntı: SubsieBaşlık ılımış,forumdaki çocukların cinsel gelişimi açısından başlık kapatılmıştır.Alıntıları Göster Scarra , Doublelift Streamer olarak ise : GOOD GUY GARRY
quote:Orijinalden alıntı: KataffazScarra , Doublelift Streamer olarak ise : GOOD GUY GARRYAlıntıları Göster nagneyi cok severdim gragası o oynadıktan sonra almıştım şimdi napıyor hiç bir fikrim yok sanırım najinden ayrılmış
quote:Orijinalden alıntı: kai96nagneyi cok severdim gragası o oynadıktan sonra almıştım şimdi napıyor hiç bir fikrim yok sanırım najinden ayrılmış Alıntıları Göster naru appimiz :ddd
quote:Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-naru appimiz :dddAlıntıları Göster Uzi, Doublelift,Madlife,Alex Ich,Diamond,Faker,xPeke,Froggen,Bjergsen,Xpecial
quote:Orijinalden alıntı: RutzelKimse ZionSpartan dememis .sss bide Rekless Fantasyde bile takimi tasiyorPhantomL0rd