Şimdi Ara

en sevdiginiz korku filmi sahnesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izlediginiz korku filmlerini dusunun.. en korktugunuz sahneyi dusunun. ellerinizi terleten,kalbinizi durduran sahne hangisi?

• terleten mi
  • otel 1 sevişme sahnesi
  •  en sevdiginiz korku filmi sahnesi

super sahne bence.. simdi bile ellerim terledi.

korku filmi sayilmiyo pek sanirim saw ama ben geriliyorum izlerken.birkorkuduyuyormusun.com abaktim simdi. orda soru gelmedi saw la ilgili.hepsini ezbere biliyorum halbuki.
  • testere serisi hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 18 Ocak 2009; 18:13:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alevv

super sahne bence.. simdi bile ellerim terledi.

korku filmi sayilmiyo pek sanirim saw ama ben geriliyorum izlerken.birkorkuduyuyormusun.com abaktim simdi. orda soru gelmedi saw la ilgili.hepsini ezbere biliyorum halbuki.

saw basarili bi tercih hakikaten. benide en cok geren film halkadir. fotograflarindan ,goruntulerinden kaciniyorum mumkun oldugu kadar ama bahsettigin yarismaya bende katildim.orda bolca soru geliyo o film hakkinda. avrupa korku turu hatirina katlaniyorum napalim:)buyrun the ring

• quote:

Orjinalden alıntı: scarletsage

izlediginiz korku filmlerini dusunun.. en korktugunuz sahneyi dusunun. ellerinizi terleten,kalbinizi durduran sahne hangisi?

donnie darko ne alaka?

en'ini bilmiyorum da şu an aklıma the shining'deki redrum sahnesi geldi. jack'in ilk kapı baltaladığı an müthişti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korku,gerilim filmi tavsiyeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  en sevdiginiz korku filmi sahnesi

shinning superdir hakkaten.kubrick severler icin hele.
  • hostel II ilk kurbanın sırtının hançerlenerek kan banyosu yapılması en sonunda ufak bir hançerle kurbanın sumukleri akan kızın baş aşşağıya boğazının kesilmesi ve cıkan ses
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:36:0 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzozan

Aynen bu sahne.
    Aklım gitmişti.Şimdi bile içim ürperdi
    Ulan exorcist 5 yıl ömrümü yedin rüyalarıma girdin artık k.çımla gülüyorum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 18 Ocak 2009; 18:56:41 >

• Mart ayında şöyle bir film girdi vizyona, Türk yapımıydı hem de.

Yetişkin beş arkadaşın bir kır evinde, masada, sıradan bir akşam yemeğinde bir araya gelip tamamen spontane biçimde "onlar" hakkındaki diyaloglarından oluşan bir sahne vardı. tek planda çekilen bir sahne hem de. şöyle bir şey:

Bu türün iflah olmaz bir tüketicisi olarak sahneye bayıldım. Yazanın da çekenin de oynayanın da (hele ki oynayanların) emeğine sağlık. film 120 bin kadar gişeyle vizondan silindi ama geride memnun bir izleyici kitlesi bıraktı zannımca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.