Evet arkadaşlar yılın en salak ağrızasını söylüyorum;
Bilgisayarı acıyorum karşılama ekranından kullanıcıyı seçiyorum bilgisayar açılmıyor. Ethernet kartından kabloyu çekiyorum yeniden başlatınca çalışıyor....Her bilgisayarı açışımda ben bu kabloyumu çıkarıp takacam ne lanet bişey bu yaaaa.Yardım PLS.
Merhaba;
Acaba kurulum sırasında ağ kablosunu takık mı unuttun?
Kurarken takılıdır mutlaka hiç çıkarmadım çünki.Kablo ethernete takılı iken kurunca böylemi yapar kaç makineye kurdum ilk defa oluyo hiç böyle bi arızaya rastlamadım açıkcası....
hakkaten de saç baş yolduracak cinsten bi problemmiş....
sanırım ethernet kartın ip almaya çalışıyor kullanıcı ekranından sonra...
Merhaba;
Genelde xp cd sinin cracksiz oluşundan kaynaklanıyor bu tür sorunlar zaten kablo takılı iken asla xp yükleme denetleme ister ki pack2 de bunlar daha fazla yoğun hani kablo takılı olmayınca da yakalıyor ama böylesi daha iyi yüzsüzlük olmuyor hiç olmazsa bence sen ethernet kartını yeniden tanıt yada otomatik ip vermeyi dene ama cookileri v.s templerinin hepsinin içini boşalt öyle bir dene kardeş.Kolay gelsin.
buna benzer problem benimde başıma gelmişti, modem yada hub'lardan kaynaklanan sorundan dolayı PC'yi açamıyordum, açılırken windows yazısını geçemiyordu. formatladım çözümlenmedi, taki ethernet kablosunu çıkarana kadar, (yalnız ağdaki bir çok PC de bu sorun olmuş ama böyle bir sorunu yaşamayan PC'lerde vardı) sonradan hub ve modeme reset atınca düzeldi ama neden olduğunu bende bulamadım
bir şey daha öğrenmiş oldum ağdaki makinalara format attığımda kururulum bittikten sonra hep xp yi etkinleştirmemi istiyor ama bireysel makinalarda bunu istemiyor halbuki aynı cd demek ağ kablosu takılı olduğu için yapıyormuş bunu...
konu ile pek alakalı değil ama ben yine de yazmak iistiiyorum böyle sorunlar komik oluyor biraz önceleri çevirmeli ağla bağlanırken linuxta mouse'u hareket ettirmede veri transferi yapmıyordu web sayfalarını açmak için boyuna mouse'u çeviriyordum sonradan ikisinin de aynı com port'u üzerine kurulu olduğunu fark ettim de düzeldi:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme