Şimdi Ara

EN SAĞLIKLI SU ŞİŞESİ HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Forumda ve internette araştırdım bulamadım. Tupper vs türevlerini önermiyor. Plastik olduğu için zararlı diyolar. Cam en iyisi diyen var. Gerek çantamın suluk yerine, gerekte sporda vs de kullanabileceğim bir su şişesi arıyorum. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.



  • cam hariç hiçbiri sağlıklı değil, ula bundan 25 yıl önce hazır su mu vardı millet içecek musluk suyu bulamıyordu, o yüzden bırakın bu sağlık olaylarını keyfinize bakın, nasıl olsa bir gün hepimiz ölcez
  • ilk defa sağlıklı su şişesi arayan bi insan gördüm.Lisede beden dersinden sonra bi suyu 10 kişi içtiğimizi hatırlıyorum.
  • En sağlıklısı cam tabi ki ama kullanımı zor. Paslanmaz Çelik mataraları dene. Hem sağlıklı hem de dayanıklı. İlk aldığında iyice yıkadıktan sonra suyla doldurup 1-2 gün bırakmanı tavsiye ederim. Çelik mataralarda çelik kokusunun suya geçme problemi var. Bu dediğimi yaparak engellemiş olursun. Çelik matara alırken dikkat edeceğin 3 husus var. Paslanmaz çelik olacak, iç yüzeyi plastik vb maddelerle kaplı olmayacak ve son olarak da bulaşık makinesinde yıkanabilir olanlarından almanı tavsiye ederim.
  • ben hörgücümde taşıyorum şişeye gerek kalmıyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    cam hariç hiçbiri sağlıklı değil, ula bundan 25 yıl önce hazır su mu vardı millet içecek musluk suyu bulamıyordu, o yüzden bırakın bu sağlık olaylarını keyfinize bakın, nasıl olsa bir gün hepimiz ölcez

    Osmanlıyı yikmasaydi böyle olmazdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam olan şişeler. Şu kapak olayını da çözerlerse bu iş biter bence çünkü şişenin kapağı metal olmak zorunda kalıyor ve bu da cam kadar sağlıklı değil. Bir de şu cama bir şekilde esneklik kazandırmaları lazım tabi ucuz maliyetle yapmaları gerekiyor bunu. Bunları yaptıktan sonra şişeler depozitolu olursa tüm sorun çözülür bence şuan pet şişeler doğaya hem çok zarar veriyor hem de insanlara çok zarar veriyor.
  • Arkadaşlar zahmet edip yorum yazdığınız için sağolun. Bizde musluktan su içen, bir şişeden 10 kişi yudum alan bu tür şeylere tiksintisi olmayan biriyim. Bir şey alıyorsak iyisi makbülünü araştırmak bilinçli bir tüketicinin en ilkel giriş seviyesinde yapması gereken bir eylemdir. Bir su şişesinden kişilik analizi yapmaya çalışan bence aptaldır :) Kendinize bu haksızlığı yapmayın. Absürt bir şey sormadım. Günlük hayatta sporda veya çantamızda taşıyoruz. Kalite aramak gayet güzel bir eylemdir. Hem uzun süre kullanıp tekrar alma masrafına girmeyeceğimiz hemde sağlıken bir zararı olmaması çok doğal bir arayıştır.
  • bu dışı pet içi cam olanlar mı ne vardı bi araştır derım
  • HALO kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.