Şimdi Ara

En Sağlam En Orijinal Oyunları Yazıyoruz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerek oynanabirlik, gerek hikaye, gerekse grafik veya buna benzer karakteristik işlere imza atmış,ezber bozmuş firma veya kişilerin oyunlarını yazalım..

başlıyorum..

hikayemsi tarzıyla stanley parable.
    grafik konusunda the long dark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 11 Ağustos 2015; 18:07:39 >

• Subnautica diye bi hayatta kalma oyunu var, denizin altında geçiyor. Oldukça ilginç bi oyun co-op özelliği gelirse tadından yenmez.
  • Ben oynanabilirlik açısından tom clayn's serisini seviyorum 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye bakımından Assassins Creed 2-Brotherhood-Revelations. Oynayanlar bilir. Ezio'nun hikayesi cok iyidir.

Edit: Black Flag'i unutmuşum, onu da kesinlikle oynayın. Korsancilik ve sukastcilikten ziyade Edward Kenway'in hikayesi bile çok güzel.

Rogue oynamadım henüz dört dörtlük bir oyun deniyor. 2 hatta içinde başlayacağım oynamaya. Onun da oynanmasını öneririm. Bu arada Assassins Creed 3-4(Black Flag)-Rogue hikaye konusunda bağlantılı oyunlar. Anlamak için hepsini oynamanız gerek.

Grafik bakımından Assassins Creed Unity. Ama içi boş. Hikaye yok oyunda.

Wolfenstein'i çok begenmistim. Hikaye ve oynanabilirlik açısından iyiydi. Grafiklerde fena degildi.

Call of Duty Modern Warfare 1-2-3 yine hikaye bakımından beğendiğim oyunlardandir. Kesinlikle oynanilmasi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torata90 -- 13 Ağustos 2015; 10:28:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portal serisi.
  • Half-life

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenilikden bahsediyorsak watch dogs ve borderlands'e +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel tavsiyeler. daha orijinal, daha farklı önerileri olanlar varsa bekliyoruz
  • Half-Life serisi <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full Force Syajin

Half-Life serisi <3

Adam orijinal demiş, siz Half-Life diyorsunuz. Orijinal derken yani çoğumuzun bilmediği. Gerçi HL serisi de Steam olmasa unutulmaya yüz tutmuş bir oyun. Siz de haklısınız.
  • Hikaye açısından: Life is Strange (grafikleri ve müzikleri ayrı bir muhteşem), The Walking Dead
    Kafa çalıştırayım derseniz: The Talos Principle, The Black Watchmen (sadece demoyu oynadım, istek listemde bekliyor ne zamandır)
    Kafa yakayım derseniz: The Stanley Parable

To The Moon da hikayesi güzel bir oyun, henüz yeni başladım. İki boyutlu 8-16Bit oyun sevmememe rağmen şimdilik hoşuma gitti.
    Oyun önerisi de alabilirim. ^^
  • subrosa
    salt
    subnautica ( su altında hayatta kalma oyunu )
    the escapists
    dig or die
    overgrowth

aralarından en ilginci the magic circle geliştirilmesi yarım kalmış bir oyunun içindesiniz ve oradan çıkmaya çalışıyorsunuz

bunları oynamadan ölmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 13 Ağustos 2015; 0:46:22 >
  • Mass Effect serisi nasıl yazılmaz :)
    Life is strange
    Dragon Age Origins
    Assassin's Creed 2 , Brotherhood , Revelations , 3 , Black Flag ve Rogue.Unity tam bir rezillik

aklıma geldikçe editlerim
  • Limbo, Braid, Mirror's Edge, Portal, Bioshock, Dishonored, F.E.A.R, Commandos, Company of Heroes vs. daha aklıma gelmeyen vardır baya. Bunlar kendi alanlarındaki oyunlara göre klişelerden sıyrılmış, hikayesiyle, oynanabilirliğiyle ya da oyun mekaniğiyle farklılık yaratmış oyunlardır.
  • The Witcher 3
  • konsept olarak mafia ve assassin's creed(özellike ezio üçlemesi)
    dövüş mekaniği olarak batman arkham serisi güzeldir
    bir de mirror's edge diye bir oyun fps parkur oyunu. önüne geleni vur mantığından uzak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.