Bildirim
En Naneli Şeker Hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mint -
-
Buzaman kadar en kaliteli gelmiş geçmiş ve fiyat bakımından da o zamanlar diğer naneli şekerlere göre fazla fark etmeyen naneli şeker 'hals' vardı ama artık daha yok rahat 6-7 senedir.
Birde, 'viks' (nasıl yazıldığı aklımda değil) , üçgen bir naneli şeker eczanelerde halen satılıyor.Ama fiyatı naneli şekere göre pahalıdır.Hals şekirinin aynı kalitesinde ve yakıcılığındaydı.
Ve ondan sonra gelen, polo'nun mikro halindeki şekeri, yuvarlak kutudaydı, ama o da yok satılmıyor malesef o da rahat 5 sene olmuştur çıkmayalı.
Sonraki, roko diye bir, dil üzerine koyulan plastik tarzı tatlandırıcı
sonraki,kendisi sakızdır ama yeteri derecede acıdır(eğer sakızı hemen ezmezseniz) iki tane attığınızda gözünüz bile dolabilir.
-
-
'En' olmayabilir ama sakız olarak en keskini buna denk geldiğim şuanda. 1-2 çiğneyince müptelası oluyorsun
Ayrıca Mint'i zamanında az almadım. Her sabah alırdım akşama kalmazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 5 Aralık 2010; 21:37:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
bunu daha önce hiç bi yerde görmedim nerelerde satılıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
bunu daha önce hiç bi yerde görmedim nerelerde satılıyor
Marketlerde fazla bulamazsın.. Kuruyemişçilerde,büfelerde,benzincilerde oluyo daha çok.
-
en naneli ŞEKER olips nane bence bi kere ye sonra bulutlar nasıl oluşur görürsün zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X