Şimdi Ara

En Naneli Şeker Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaz ı rahatlatacak Ses i açacak Nane aroması yoğun Naneli Şeker tavsiyesi f/p

• Mint
  •  En Naneli Şeker Hangisi
  • Buzaman kadar en kaliteli gelmiş geçmiş ve fiyat bakımından da o zamanlar diğer naneli şekerlere göre fazla fark etmeyen naneli şeker 'hals' vardı ama artık daha yok rahat 6-7 senedir.
    Birde, 'viks' (nasıl yazıldığı aklımda değil) , üçgen bir naneli şeker eczanelerde halen satılıyor.Ama fiyatı naneli şekere göre pahalıdır.Hals şekirinin aynı kalitesinde ve yakıcılığındaydı.
    Ve ondan sonra gelen, polo'nun mikro halindeki şekeri, yuvarlak kutudaydı, ama o da yok satılmıyor malesef o da rahat 5 sene olmuştur çıkmayalı.
    Sonraki, roko diye bir, dil üzerine koyulan plastik tarzı tatlandırıcı
    sonraki,
     En Naneli Şeker Hangisi
    kendisi sakızdır ama yeteri derecede acıdır(eğer sakızı hemen ezmezseniz) iki tane attığınızda gözünüz bile dolabilir.

• 'En' olmayabilir ama sakız olarak en keskini buna denk geldiğim şuanda. 1-2 çiğneyince müptelası oluyorsun

En Naneli Şeker Hangisi

Ayrıca Mint'i zamanında az almadım. Her sabah alırdım akşama kalmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 5 Aralık 2010; 21:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

En Naneli Şeker Hangisi

bunu daha önce hiç bi yerde görmedim nerelerde satılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

En Naneli Şeker Hangisi

bunu daha önce hiç bi yerde görmedim nerelerde satılıyor

Marketlerde fazla bulamazsın.. Kuruyemişçilerde,büfelerde,benzincilerde oluyo daha çok.

• en naneli ŞEKER olips nane bence bi kere ye sonra bulutlar nasıl oluşur görürsün zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.