bu tarihten yaklaşık 15 y önce evlenirken fotografcıda cektirdiğim bütün fotograflar silinmiş ... ve bunun üzerine kişiler bilgisayara 3 kez format atmış acaba diyorum fotografların tekrar gelmesi mümkün müdür. beni bir bilgilendirirseniz çok ii olur ii geceler herkeze.....
hocam sen o fotoların üzerine soğuk bi ayran iç iyi gelir.....
son iki format atılmasa kesin kurtarıyoduk ama iş işten geçmiş gibi gözüküyo ayran için saolasın
Hocam öncelikle geçmiş olsun diim ama hemende umutsuzluluğa kapılma derim Kurtarma programlarıyla bu işi çözebilirsin sanırım. ama 3 format öncesi bilgileri geri getirebileceklerini pek sanmıyorum bu Profesyonellere kalmış bişi. cok önemli bilgileri olan müşterilerimizin hdd'lerini izmire şirkete gönderiyoruz biz orda hdd'deki 10 format öncesine kadar bilgileri kurtarıyorlar. Bulunduğunuz memlekette bu işi yapan şirket fln varsa bi araştırmanızı tavsiye ederim.
program çok var ama arkadaşlarında dediği gibi keşke format atmasaydınız ben kullanıp da performans aldığım programları yazıyım belki bir faydası dokunur Easy RecoveryPro Pci File recovery bu ikisini özellikle üsttekini denemeni öneririm bu arada başka makinaya takıp taratıyorsun dimi yani diskin üzerine program yükleyip taratma belki az da olsa bi şansın olur onu da kaybetmeyesin.Kolay gelsin İyi şanslar
Easy RecoveryPro... bu programın kesin işe yarayacağını bildim 2 ay öncesine kadar bunu denedik 3. formattan sonra işe yaramıyor kesin ama güzel bir program herkeze tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: yasar**
Easy RecoveryPro... bu programın kesin işe yarayacağını bildim 2 ay öncesine kadar bunu denedik 3. formattan sonra işe yaramıyor kesin ama güzel bir program herkeze tavsiye ederim...
abi kusura bakmayın ben hala bu pm e nasıl bakacağımı bulamadım.. cahilliğin gözü kör olsun işte...
quote:
abi kusura bakmayın ben hala bu pm e nasıl bakacağımı bulamadım.. cahilliğin gözü kör olsun işte...
Sayfa üstünde "gelen kutum" var oraya tıklayın. Gelen iletiler oradadır....
derken buldun şimdi daha ii
Bence de sonuna kadar denemekte yarar var.. Çünkü dosyaları silinmiyor aslında, sadece başlangıç adresleri siliniyor.. Bir ihtimal bulabilirsin..
3 format arasında disk kullnıldıysa, yazma, silme vb vb pek ümit yok anak prfesyonel yardım bu işi çözebilir...
quote:
Hocam benim dediğimi bi yap istersen bi araştır bulunduğun memlekette bu Kurtarma işi ile uğraşan Bilgisayar Şirketleri varmı yokmu.
kurtarırsın abi hiç merak etme.. o resimlerin üstüne soğuk su filanda içme.. 1 ay once filan benımde basıma bööle bişey gelmişti... FİNALDATA die bi program kullanmıstım. dosyaların %95ini kurtardım.. kurtardıgım disk 80 gb ve bu diskte sadece 200 gb mp3 buldu.. bazı fotolara batım 2004teki fotolar bile geri gelmiş..
finaldata programını öneriyorum.. senin için bende bakarım programa tekrar ;)
Arkadaşlar gerekli kurtarma yollarını anlatmış büyük ihtimalle kurtarmada başarılı olursun ama başarılı olamazsan başka yollarda var çektirdiğin fotografların baskısını almışsan bu fotografları tarayıcı da taratarak tekrar elde edebilirsin veya çektirdiğin fotografçı çektiği fotografları arşivliyorsan ondan isteyebilirsin (muhtemelen baskı veya para ister)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme