Şimdi Ara

En makul fiyata avrupa turu nasıl yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örneğin bu şirkethttp://www.maceraotobusu.com/avrupa-macerasi/ 950Euro kendısıne alıyor 16 ya yakın şehir gezdiriyorlar otobus ve 8 gecelık konaklama onlara ait öğlen ve akşam yemegi bize ait gezi boyunca ortalama 450 euro cepten çıkar diyorlar hepsine ek bir de pasaport masrafları derken bu bayagı bı tuzluya patlıyor. bildiğiniz daha makul fiyatta gezi şirketleri var mı ?

• öncelikle rotada çok fazla durak var. bi zaman sonra şehirler sana aynı gelmeye başlayacak.

22 gün içerisinde 10 gün(Flexi) interrail bileti alırsın.. günlük 10-15 euroluk hostellerde kalırsın. bunun bazı günlerini gece treni yolcuğunda kullanabilirsin.
    konaklama için coachsurfing olayını kullanabilirsin ama şansın çok düşük olur tahminen.
    şu sıralar gezmek istediğin ülkelerden arkadaş edinebilirsen internet ortamından filan, ileride onlara gidip konaklayabilir ve şehri gezebilirsin onlarla.
  • rom11 kullanıcısına yanıt
    dedikleriniz çok guzel şeyler hepsını zaten düşündüm ama ilk defa çıkıcam yurt dışına öncelikle bir rehber eşliğinde şehirleri ortamı kültürleri tanımak istiyorum diğer yaz gitmek istediğimde tek gidebilirim ama önce böyle bir şirketle gitmek istiyorum çok şey katacaktır bence
  • şirket ile gitmek saçmalık bence.diliniz varsa bi arkadaşınızı alıp kendiniz gidin.çok daha ucuz ve eğlenceli geçicektir
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Kardeş sıkıntı orda dilimiz fazla yok ve en azından bır kere de olsa bi rehber eşliğinde çıkmak istiyorum tanımak istiyorum bır kere çıkıp da ben bı daha çıkmam demem zaten diğer yaz da bırısını alırım yanıma çıkarım o zamana kadar da dilimi belli bi düzeye çıakrtırım
  • Sizin yaptığınızda güven açısından mantıklı ama.Tek şehir gezicekseniz yinede benim tavsiyem havalimanından çıkıp otele gidebilecek kadar ingilizce çalışın gerisi sorun değil.Birde aynı şekilde havalimanına dönme var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 25 Nisan 2015; 10:29:44 >
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Aynen tek şehir olsa hiç sıkıntı değil ama çıkmışken bır kaç şehir gezmek istiyorum barselona paris venedik falan falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginizi çekebilir. Konaklama,vize,seyahat sağlık sigortası,yurt dışı çıkış harcı ve 16 gün kahvaltı dahilmiş.
    http://www.europanoramic.com/
  • afrik1500 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş fiyatı nedir acaba ben bulamadım
  • 970 Euro diyor. Açıklamayı sitesinden ekledim.
    Projemize, başvurunuz onaylandıktan sonra, katılım ücretini ödeyerek ya da sponsor bularak katılabilirsiniz. Katılım bedeli 970 Euro olup; ulaşım, konaklama, vize, seyahat sağlık sigortası, yurt dışı çıkış ve kahvaltı ücretleri bu bedele dahildir.
    İşte bu agır geliyor bana elbet oralarda da para harcayacaz bu bana 3.500 liraya mal olacak
  • 3000 liraya 16 şehir gezdiğinde 16 tane filmin 5dk fragmanını görmüş gibi bir şey olacaksın. inan bana yorgunluktan başka sana hiçbir getirisi olmayacak. otobüs tepelerinde, uykusuz, yıkanmadan gezeceksiniz.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    16 şehir de fazla 3000 lira da fazla zaten
  • Öncelikle ne kadar bütçeniz var onu belirleyin.Eğer ilk defa yutrdışına çıkacaksanız balkan ülkelerinden başlayabilirsiniz hem uygun olur hemde tecrübe olur.Örneğin sırbıstan ve bosnahersek yapabilirsiniz ,ilk defa ve tekbaşınıza hem çok zorlanmazsınız yada ispanyadan başlayın madrid ve barcelona ya gidersiniz hem daha az şehir hemde uygun hosteller bulup kalabilirsiniz.
    Yani orada yapacağım harcamalar da dahil 2 bin lira ayırabilirim. Bilmiyorm ya çok kararsızım çok istiyorum heyecanlıyım
  • Orta avrupa turuyla basla bence, fiyatlari tur sirketlerinde uygundur

Sehir merkezi gezileri disinda her ekstra aktiviteye para alirlar onlara katilma

Ayrica budapeste ve prag hala euroya gecmedigi icin ekonomiktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Tamam araştıracam daha da teşekkr ederım kardesim
  • Caliskan kardeş buldun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da yaklaşık 9 ülke gezdim. toplamda 13-14 ülke gezdim. Hiçbirine turla gitmedim. Gezilerimin çok rahat geçtiğini ve hiçbir problem le karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Vasat ingilizcem olmasına rağmen bütün gezilerimi araba kiralayarak yaptım. Yurtdışına çıkınca anlayacaksınız ki yaşam tarzının evrensel bir dili var. tek bir kelime bile sarfetmeden bir çok şeyi yapabiliyorsunuz. Binlerce km yol gitmek, alışveriş yapmak, benzin almak, arabayı park etmek, yol bulmak vs. Geriye otele yerleşmek, gezilecek yerlerin biletlerini satın almak, havalanında check in yapmak falan kalıyor. İnanın bular içinde gerekli ingilizce her lise mezununda vardır. Yeterki hazırlığınızı iyi yapın. "ingilizcemi geliştireyim" cümlesinin çokça sarfedilen ama bir türlü yapılamayan eylemlerin başında geldiğini aklınızdan çıkarmayın. Siz kafanıza göre gezin ingilizceniz zaten gelişir.

Tur ile gezmek güzel bir deneyim olabilir ama çok fazla ek masraf çıktığını unutmayın. Gezilecek yerlerin biletlerini internetten kendi sitelerinden yada groupon tarzı sitelerden çok ucuza satın alınabiliyor. Benim 65 TL ye satın aldığım dubaideki çöl safarisini bir arkadaşım 100 dolar vererek turla gezdi. Kafa bir arkadaşla free gezmenin turdan çok daha zevkli olacağı kanaatindeyim. Yalnız gezmekte ne kadar can sıkıcı gibi gözükse de, bazen müthiş rahatlık oluşturabilir. Malum arkadaşlıklar yolculukta anlaşılıyor. kimseye bağlı olmadan gezmek de ayrı güzel olsa gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.