Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
2
Favori
18.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da ana yollarda bile kocaman çukurlar var.Ara yollar zaten tarla gibi.Birde yollar genelde park eden araçlar yüzünden 1,5 şerit felan.
  • Arkadaşlar Bursayıda unutmamak gereklidir bence ... 16
  • Kesinlikle Ankara. Öküz nüfusu insan nüfusundan fazla bu lanet şehirde.
  • Gölcük diyorum . Şoförün teki kendini motor sanıp arabalara makas atıp göz kırpıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x

    En kötü ankara ve konya.
    Konyada sürekli tetikte kullanıyorum.
    Çünkü her an öndekinin ne yapacağını kestirmek zorundasınız. trafikte çok fazla yaşlı amca var.
    Ankara'da ise insanlar trafiğe değilde ringe çıkıyorlar sanki her an kendinizi silahlı bıçaklı bir kavganın içinde bulabilirsiniz. Sincan taraflarında ise normal trafik kuralları işlemiyor kim önce davranırsa o geçer kuralları var ve herkes bu kurala uyuyor
    Kocaeli ve İstanbul şöförleri bence diğer illere göre daha iyi şöförler.
    Kocaelin'de minibüs ve otobüs şöförleri trafiği katlediyor.

    genelleme yapmak hoş bişi degil ama gerçektende özellikle istanbul tarifine alışan birisi konyada araç kullanmakta çok zorlanır ben alışmakta baya güçlük çektim defalarca kaza atlattım önümde kaza oldu ve anladım ki orada sagdan gitmek tehlikeli devamlı sol şeritten gitmekte fayda var....




  • Şimdiye kadar gittiğim hiçbir ilde buranın şöförleri iyiymiş falan dediğimi hatırlamıyorum bana kalırsa Türkiye 'de genel olarak bir kurallara uymama durumu var.İyi şöförlüğü yoğun trafikte vs. araçların önüne atlayıp,önündeki araca yol vermeyip,makas atmak olarak algılayan tipler var malesef sorsan en iyi şöför onlar diğerleri hanzo-kro.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 27 Mart 2013; 23:50:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sıralama yapsak denizli ilk beşe girer,liderlik kesin manisa da olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vet147

    Öküz heryerde.
    Lakin Antalyada kimsemi kırmızı ışıkta durmaz.ben bole bişey gormedim daha önce

    Aynen katılıyorum Antalyaya gitmiştim bu sene daha ışık yanmadan korna çalıyor herkes korna çalmak ve ışıkda durmamak moda ha birde yanlış yol tarifleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada oyumu Erzurumdan yana kullanıyorum kavşaklarda,ışıklarda hani bi sağa sola bakayım yok bodozlama gidiyor herkes herhalde trafik yoğunluğu az diye öyle çok garipsemiştim allaha emanet araba kullanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edremit te ikamet ediyorum yazın hemen heryerden araçlı tatilciler geliyor bunun dışında sık sık seyahat ediyorum.

    Ankara ve İstanbullu lar yaşadıkları şehirlerden daha küçük yerlerde -genelde- kural tanımaz ve düşüncesiz oluyorlar, özellikle İstanbullu lar yerleşim birimleri içerisinde çok işlek olmayan yolların ortalarına araçlarını bırakıp yakın mesafedeki alışveriş vb yerlerine girebiliyorlar veya yer bulamadıklarında yabancı kişilerin ev - iş yerlerine ait parklarına parkedebiliyorlar.
    Ankara nın bazı semtlerinde (özellikle Keçiören) kurallara uymak sizin durmayacağınızı düşünerek hızını kesmeyen diğer sürücüler yüzünden risk içerebiliyor.

    Bursa ve Çanakkaleli ler trafikte tehlike oluşturacak direksiyon hareketleriyle dikkat çekiyorlar özellikle gençler yakın mesafede takip, sol ve orta şeridi ortalayarak hız yapma gibi şeylere düşkünler; yazın Akçay da arkanızdan çok yakın seyreden araçlar genelde 16 veya 17 plakalı oluyor.

    İzmir diğer büyük şehirlerden daha fazla anlayışlı sürücü barındırıyor; tek gördüğüm olumsuzluk sol şeritte ağır hızlarda ilerleyip sollamasını tamamlamayan veya soldan sağa çekilmeyenlerin çokluğu oluyor, bazen de şehrn çıkış istikametlerine doğru trafikte aniden sebepsiz yere kavga çıkaran -alkollü olabileceklerini tahmin ettiğim- eski nesil araç kullanıcıları veya aşırı hız yaparak makas atan özel minibüsler görülebiliyor.

    Karadeniz şeridinde özellikle Ordu da hız yapan güçlü minibüsler, ticariler ve hızlı araç kullanan gençler olabiliyor.


    Kendi yaşam alanımda veya seyahatlerimde gözlemlediğim bu tür davranışları empati kurduğumda ancak saygısız biri olup kuralların, cezaların olmadığını düşündüğüm biryerde stres atmak için yapabileceğimi düşünüyorum.




  • Antalya

    Batıdan ve İstanbul'dan göç edenler şehri biraz adam etmeye çalışsa da yine de genel olarak trafikte traktör kullanır gibi gidiyorlar. Şerit çizgisi olan çift gidiş yolda yan yana gitmeye korkuyorsun.

    Şehir içinde sağ şeritte gitmek isterseniz ana caddede bile çift sıra parkeden otomobiller, yine sağ şeritte seyahat ederken birden yola fırlayan veya aracın kapısını açan sürücüler, durak yerine sağ şeritte durmayı seçen otobüs ve dolmuşlar trafiğin içine ediyor.

    Zaten şehrin bir kısmı genelde yıllar önce arsa sahibi olup zamanında kat karşılığı tarlalarına inşaat yaptırıp cepleri para gördüğü için traktörden direk binek araca terfi etmişler o yüzden trafiğe adapte olmakta zorlanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 28 Mart 2013; 0:04:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

    Kalıbımı basarm Sinop


    trafil ışıkları yok,adamlar ne yapsın
    +
    türkiye'nin en çok emniyet kemeri kullanan ili, %94 oranla
  • gorundugu gibi turk insani araba kullanamiyo ben istanbulluyum yollar artik eziyet haline geldi eminim ki diger illerimizdede boyledir bunu degistiremeyiz lakin hayvanat bahcesi yetmez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de İstanbula gelip tek başına trafiği yeniden düzenlemeye çalışan izmir plakalı arabalara hasta oluyorum. Yolda 120km/s hız sınırı var sol şerit gün içinde trafik yoksa 120-140 arası akıyor ki akmak zorunda yoksa tıkanacak. Adam geçmiş sola 80 le gidiyor arkasından selektör yapana elini kolunu kaldırıp laf ediyor.
    E be kardeşim

    ÇEKİL!
  • Kesinlikle Ankara!
  • kesinlikle ankara. özellikle sincan, etimesgut, bahçeli civarı. hatta sincan tarafına bi gidin de görün. çarpışan arabaları sadece lunaparkta biliyordum ben mesela orayı görmeden önce.

    zaten yollar da mayın tarlası gibi. "i. melih gökçek'in icraatleri sağolsun çok iyi çalışıyor bu konuda.

    eğer bir insan sincan'da araba kullanıp isyan etmiyorsa ve kaza tehlikesi atlatmamışsa o adam uçak bile kullanabilir.

    hele bir de mobese kırmızı ışık yaya vs. tanımayan dolmuş şöforleri var ki akıllara zarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 28 Mart 2013; 0:33:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fox913

    quote:

    Orijinalden alıntı: M_K_B

    Türkiye'nin çoğu yerinde trafiğe çıkmış birisi olarak büyük şehirler içinde kesinlikle cevabım ANKARA

    +999...

    Ankara'dakiler bir başka... Sürücüler rezalet, agresif, kavgacı...

    İki yıldır buradayım yaka silktim artık...

    aynı dertten bende muzdaribim ya geçen gün adamın biri ters yönden geliyor uyarıyorum adam bide dönüp küfür ediyor ne dersin ankaradan nefret ettim malesef en kötü ankara bide trafik sıkışmasın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunerrus

    Onu bunu bilmem de İstanbula gelip tek başına trafiği yeniden düzenlemeye çalışan izmir plakalı arabalara hasta oluyorum. Yolda 120km/s hız sınırı var sol şerit gün içinde trafik yoksa 120-140 arası akıyor ki akmak zorunda yoksa tıkanacak. Adam geçmiş sola 80 le gidiyor arkasından selektör yapana elini kolunu kaldırıp laf ediyor.
    E be kardeşim

    ÇEKİL!

    Bende şeehirler arası yollarda 34lerden uzak duruyom kırmızıda durmazlar sürat allah ne verdiyse sanki istanbul içinde kullanıyorlar alışmışlar acele etmeye düz yoldada 180le gidiyorlar.
  • Izmit ve bursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmaniyenin üstüne tanımam adamlar bisikletle makasa giriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.