Şimdi Ara

En kötü sezonu yaşarken tarihin en kötü başkanı olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Etrafınızdaki gereksiz insanları bir an önce süpürmezseniz siz de kulüp tarihinin en kötüsü olacaksınız. Sizi seviyoruz .Şampiyonlukta da değiliz ama neşter sizin elinizde
    Hatalar hep olacak
    Cocu ve comolli de bir hataydı. Vur neşteri bitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle yapcak tabi

Taraftariz biz

Saksı değiliz ulann

• Böyle giderse koç ta yuhalanacak. Taraftar proje falan dinlemez şampiyonluk ister.kendi kuyusunu kazıyor haberi yok

• Su acidan dusunuyorum. Kendi sirketlerinin birinde boyle bi calisani olsaydi, verilen islerin hepsini beceriksizce mahvetseydi ve sirketini inanilmaz zarara soksaydi o calisanini tutar miydi ? Sans verir miydi ?

Ben bile rahatsiz oldum rakip taraftar gozuyle, abi Cocu olmadi, olmuyor, olmayacak. Cok asiri inat etti.

Belkide kendiside dusunuyor gondermeyi hoca bulamadigi icin kalkismiyo o riske.Ama abi alt yapi hocasini koysa takimin basina bundan kotu olmaz sanirim. Cok ilginc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 21 Ekim 2018; 21:24:31 >
  • GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    Futbolcular cocu ile oynamiyor bu çok net

Bırakın skoru kırmızı kart gören oyuncu yok .Yanı adamlar bana ne kafasında . Ali Koç bunun farkında . Futbolculara otoritenin kendisinde olduğu ımajini vermek için cocu da ısrar ediyor .

Ama bu ısrar doğru değil .Işık veren adamın arkasında dur ama bırak galibiyeti adam her maç farklı 11 'le çıkıyor . Sanki hazırlık maçları oynuyoruz .Böyle bir capsizlik olamaz .Benzia ve slimani kahvedeki adamı getir o bile banko oynatır bu ikiliyi

Yazık oluyor bize

Bakalım gs fark attığında da Ali Koç boş atmaya devam edecek mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'nın En İyi Futbolcusu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.