Şimdi Ara

EN KÖTÜ KARAR KARARSIZLIKTAN İYİDİR! Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu söze göre amel ederim ne zamandır. Ama suan fena ikilemdeyim.

Benim MF3 7430, MF4 5800

Kocaeli istiyorum aslen. 7750 ile kapatmış. Gelirse ne güzel bana ama gelmeme ihtimali için altına bir şeyler yazmalıyım.

Araştırıyorum şehir açısından en uygun Trakya(Edirne) geliyor bana. Ama işte o da kötünün iyisi gibi gözümde. Onun harici OMÜ(samsun), ÇOMÜ(çanakkale), Sakarya gibi yerlerin de İstanbula uzaklığı/veya kalitesizliği beni itiyor.

Babam da akademisyendir, tutturmus tıptan vazgeçme diye trakya yaz diyor. kendisi trakyadan mezundur.

MF4 e göre, İTÜ de %100 ing kontenjanları saymazsak tüm müh.ler tutuyor.

Diyorum ki acaba bir çılgınlık edip kocaeli altına İTÜ EHB veya Bilgisayar mı yazsam ey hocamlar,

Eleştirmeden yapıcı bir fikirle gelirseniz ne de güzel olur, memnun edersiniz :)

• hocam bence de tıp istiyosan arkasına da tıp yaz ama kocaeli gelir bence
  • Ruardc kullanıcısına yanıt
    Tıpı 6 sene istemediğim yerde sürünmek için istemiyorum sadece. He o da belli değil belki edirne cok iyi cıkacak, seveceğim
  • Hocam konuyla alakasız olacak ama babam akademisyen demişsiniz. Sınavlar hariç bu olayın ne zorluğu vardır kaç yılımızı alır biliyosan söyler misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ikilemdeysen tıp yaz pişman olma ihtimalin daha az.Pişman olursan işim garanti diye kendini avutursun

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Babamı diyorsan alanında uzmandır ama Gece 2 lere kadar makale yazar yayın yapar. Kendisi 72 doğumlu prof. gıda müh.
    bazen diyorum o kadar nasıl calısabiliyor.

alesten sonra asistan olursun 4k ile başlarsın ama bunlar cok zor işlerdir kolay değil, sonra kapağı attıktan sonra asistan öğretim görevlisi ydoç doç prof diye yükselirsin prof olana kadar 10 yılını alır en az
  • Hevesin varsa tıpa durma yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zor derken hocam işte ne gibi zorlukları vardır ben pdr veya işletme alanında düşünüyorum ama maalesef hiç bilgim yok

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    çok yapan var valla kardeşim. o bölümlerde sadece pdr akıl karı. bunları pm den konusalım istersen
  • hocam diğer yanda da itüde okuyorum diye avuturum sanırım
  • Idealist biri değilsen yaz kocaeli altina muhendislikleri dose.. Zaten samsun falan yazarsan ve hayalin doktor olmak degilse okutken milyon kere pisman olursun..

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Hayalim doktor olmak, ama 6 sene sıkıcı bir şehirde sürünmemek aynı zamanda. sonuçta sadece okumayacağım, yaşayacağım da

Doktorluğu mesleki açıdan diğerlerinin üstünde tutuyorum ama müh leri de cok seveceğime eminim.
  • OMÜ kalitesiz mi uzak mı?
  • Kocaeli hayırli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene mf3 ve mf4 üm seninle aynıydı , koü tıp yazdım
  • arkasına da trakya - çomü
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFlame

Hayalim doktor olmak, ama 6 sene sıkıcı bir şehirde sürünmemek aynı zamanda. sonuçta sadece okumayacağım, yaşayacağım da

Doktorluğu mesleki açıdan diğerlerinin üstünde tutuyorum ama müh leri de cok seveceğime eminim.

hayalim doktor olmak diyen biri van tıp gelse bile gider, tek tavsiyem sen tıp yazma; dogu gorevin gelince istifa edersin muhtemelen, sen toz pembe yasayan doktor tiplemesine ozenmissin sanirim, gercekten gonulden isteyen kisiler doktor olmali, sahsi görüşüm, bu mesajim tepki degil tavsiyedir, rakip elemeye de calismiyorum saglik alanlari ile alakam yok..

• Bu sıralamalarla ODTÜ yaz kardşeim . Kocaeliyi ne yapcan .
  • Üst Akıl kullanıcısına yanıt
    uzak. kaliteli olduğunu duydum cok
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    İş seçmeye gelince o kadar mantıklı olmuyor. 6 sene sırf okumayacak ayrıca yaşayacağız bir yerde. Ben zamanı geldiğinde alanımda en iyisi olmaya gayret edeceğim tıp gelirse. O bahsettiğin tipler gibi değilim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.