Şimdi Ara

'En Kötü Build' Görüşleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu direk ofsayt.. en kötü build diye bişe olabilirmi.. bence gereksiz bir konu..ayrıca her buildinde bir dalda mutlaka üstünüğü vardır..

@sage29
    fire+light+heuksal neden kötü olsun ki arkadaşında dediği gibi hızlı kasılır,iyi taxi yapar,uniq de iyidir vs...
  • hızlı kasılır Ölmekten kurtulabilirse hızlı kasılır Wizard bile bu chardan daha az ölür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 20 Ağustos 2009; 20:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

hızlı kasılır Ölmekten kurtulabilirse hızlı kasılır Wizard bile bu chardan daha az ölür

wizard bile bu chardan daha az ölür he akşam akşam güldürdün ya beni... atağın zaten max seviyede giyersin pro veya armor babalar gibi kasılırsın heuksalın hp skilide var...
  • en kotusu

warlock

en ıyısı

AXE
  • En kötü build derken hiçbir işe yaramayanı kastetmiş arkadaş.Spear nuker gibi buildleri söylemeyin en kötü değiller.
  • AXE-BARD
  • Spear-Nuker charım var. Çok uzun süredir kasmıyordum ancak tekrar kasmaya başladım. Eğer bu builde kötü diyen olursa eldorado serverina davet ediyorum:)
  • Bence En Kötü Build Warior/Wizard Bazen Görüyorum Yatmamak İçin Wariora Verip H.A Giyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.