Şimdi Ara

En kötü anılarımızı paylaşıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem biraz gülmek hem de birbirimize bakıp halimize şükretmek için konuyu açim dedim. Benim şuan aklıma gelmiyor ancak geldiği gibi editleyip yazıcam sözüm olsun.

• masturbasyondan sonra hönkürerek ağlamak, o an duyulan pişmanlık.
  • Sevdigim kadini kardeşim dedigim adamla yakaladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken ezgi diye sevdiğim bi kız vardı daha 9-10 yaşlarındayım. Bi gün evin önündeki sokakta top oynuyoruz çok pis sıkıştım eve koştum hemen tuvalete gircem bi baktım benim küçük kardeş tuvalette, tuvalet dolu. Haydaa lan nasıl sıkıştım ama varya altıma yapıcam. Ulan bende çıktım balkona o zamanlar balkon duvarı taştan değilde hani böyle eskiden eski tip demirli balkon duvarları olur ya onlardan. Anayoldan karşıya geçiyormuş edasıyla sağı solu bi kontrol ettim, indirdim pantolonu aradan bi yerden çükü yerleştirdim sonra aşağıya şırrrrr. Nasıl rahatladım ama varya. Hemen toparlanıp odaya doğru geçtim dışarıda çocuklar bekliyor top oynayacaz daha. Tam evden çıkacam 2 dakika sonra kapı çaldı. Bizim neriman teyze ve neden onun arkasına saklandığını anlayamadığım ezgi. Neriman teyze anneme bir şeyler söylüyor ben ezgiyi görmek için çaba harcıyorum. Bi de onu sevdiğimi biliyor diye benden utanıyor sanıyorum hoşuma gidiyor. Meğersem olay öyle değilmiş bunlar bizim evin bahçesinde bütün mahalle kızları toplanmış evcilik oynuyorlarmış Neriman teyze'nin anneme ''senin oğlun öldürcek beni, bu kadar terbiyesizlik olmaz'' falan diye dert yanmasından olayı anladım. Ezgi gizlendiği göbeğin arkasından bi çıktı varya abi baktım böyle saçları ıslanmış, surat leş gibi olmuş bi de ağlıyor. Kızın kafasına işemişim.Hem kendimden utanıyorum hem kızdan soğuyorum. Bir de akşam bide babamdan yediğim dayak var. Çok garip bi ruh haline girmiştim 3 gün top oynamaya dışarı çıkamadım. O gün bugündür ismi ezgi olan bütün kızlarla da konuşamıyorum. Travma işte napcan.

• Mr. Akineton kullanıcısına yanıt
    Hocam hem gülmek hem de halimize şükretmek dedim ya sanırım en iyi örnek sensin buna
  • Matematikten 95 almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spodermen kullanıcısına yanıt
    ezik xDDDDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyuRex

ezik xDDDDD

Türkçeden 100 almıştım

• O anılar bana kalsın hafıza silme olsa keşke

• İlk kez bindiğim halk otobüsünde ineceğim yere gelince,inecek varr diye bağırmistim şoföre. Meğersem düğmeye basmak gerekiyormuş. Rezil olmuştum millete

• Kızın ortamında yerde osurmuştum

Yanındakiler olayı görmemezlikten geldi ama insan yine rezil oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 30 Ağustos 2015; 17:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

İlk kez bindiğim halk otobüsünde ineceğim yere gelince,inecek varr diye bağırmistim şoföre. Meğersem düğmeye basmak gerekiyormuş. Rezil olmuştum millete

Aha bi ben daha

• dukkanda zorno ızlıyordum işim bitti peceteyı cope attım falan zornoyuda ne kafam varsa artık açık bırakmışım hanı sonunu merak edıyorum arkadada camlı bır dolap var gece ışıktan dukkanın camına yansıyomuş pc nın ekranı ulan 2 tane 17 18 yaslarında cocuk gırdı ıcerı sonra dedılerkı bak onu kapat mıllet gelıyo ayıp oluyo dıye benım basımdan assagı kaynar suları döküldü birden ellerım tıtremeye basladı kıvırmaya calıstım ne anlamadım neyı kapıyım falan dedim ama çok geç o utançla o kadar kafam dagılmıskı neredeyse araba çarpıyordu düşünmekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.