Şimdi Ara

EN KONFORLU D SEGMENTİ HANGİSİ? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c180 kompresör ses yalıtımı c5 ten daha kötü dıyenler olmus.. c180 ikinci elde 80 bın c5 50 60 bın nasıl olur c180 daha kotu olur ses yalıtımı ve konforu..... ıyı olmalı dıye dusunuyorum... her ıkı aracı kullanan varsa yorumlerını beklıyorum
  • tüm arabalar daha ıyı yol tutus dıye sert suspansıyon kullanmıs oda yoldekı her tıkırtıyı alıyor kabıne.. ornegın paasatın 2 kasa oncesı konforu harıkaydı sımdı sert suspnasıyon var tamam yol tutus ıyı ama 120 ıle gıdecek bırı ve sehırıcınde hıc te keyıf vermıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

528ia

İyi misiniz?

Niye, konforsuz mudur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

528ia

İyi misiniz?

Niye, konforsuz mudur?

Konforludur.

Ama E segmenttir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E mi? 3-C, 5-D, 7-E diye biliyordum ben. Demek ki yanlış biliyormuşum Pardon diyim o zaman
  • 3 serisi süspansiyonları güzel ama bir 5 serisi değil,kapı sesi olarak VW passat kapı sesi olarak ,ama en sessizi her halde DS5 ama buda bazen yoldaki duymanız gereken sesleri engelliyor.En iyi yol tutşu mondeoda olabilir yere iyi basan bir araç.Latitude fiyat performans aracı gibi arabayı 5 serii gibi doldurabilirsin ama bir 5 serisi değil bir 3 serisine yaklaşamaz.
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    kardes bu suspansıyon 1.6 hdi 110hp olanda yoktur kı olsa olsa 2000 motor olanlarında vardır yanı 1.6 alıcak olsak bu olmaz sanıırm
  • Salt olarak konfor ise,

Mercedes C (Amg'siz) > Audi A4 > Bmw F30 (E90 Kesinlikle olmaz dalga geçilir)

Citroen C5 Hyrdaktiv+ hiç test etmedim ama eminim çok kaliteli bir süspansiyonu ve sürüş zevki vardır,
    ama bu derece konforu sunsa bile, 1 sene dolmadan vites topuzu, kapı kolları soyulacak, trimleri oynayacak bilmem ne, buradan kaybediyor.

Bunları da halletseler dönüp inanın diğer arabalara bakmam, Alman'mış, Fransız'mış beni ilgilendirmez, parama garezim de yok,
    gider C5 alır paşa paşa binerim, hidrolik süspansiyonun tadına varırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İpeksi dokunuş açısından ben BMW 3 Serisi diyorum. Tok kapı sesi olarak Citroen DS5 her türlü alır. Yanlama konusunda ise C Serisi Coupe olabilir.

Benim kriterlerim bunlar. İşinize gelirse...

İpeksi dokunus+bmw+3 serisi= ?!?!??? TAŞ gibi arabadir da kendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium sınıf bakıyorsanız en konforlusu 3 Serisidir , Audi hakkında pek bir fikrim yok ancak c 180 kullanmış biri olarak aracın sert olduğunu söyleyebilirim. (Sportiflik gereği, farklı bir nokta.)

Premium altı düşünürsek hiç kullanmadım fakat Passat'ın konforu için iyi derler ama dediğim gibi kullanma şansım olmadığı için pek bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roadstar

İpeksi dokunus+bmw+3 serisi= ?!?!??? TAŞ gibi arabadir da kendisi

Ben de onu dedim zaten.
  • latitüt.
  • toz-koparan kullanıcısına yanıt
    Hislerime tercüman oldunuz.Yalnız C ye biraz uzak kalıyoz duygusal olarak :)
  • bu forumdakiler bir alem,hic kullanmadiklari,hic binmedikleri araclari en konforlu ilan ediyorlar. ... adam citroenin tok kapi sesinden konforlu sonucunu cikariyor.. 3serisine konforlu diyor,acaba hic binip o sert suspansiyonunu tadip, ruzgar sesini duymadimi....atis serbestttt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D sınıfı aslında iki grup halinde

1-Mercedes C serisi (amg olmayan)

2-Audi a4 (s-line olmayan)

3-Bmw 3 serisi ( M paket olmayan)

Diğer grup ise ;

1-Vw Passat

2-Skoda superb

3-Peugeot 508 olarak sıralaya bilirim. Birde bizim ülkemizde 17 jant bir yere kadar ama D sınıfında 17 jant üstü kullanmak arabayı sertleştiriyor ve konfordan ödün veriyorsun.
  • Surepb gerçekten çok beğendiğim bir D segmenti özellikle fiyatlarını çok beğenmiştim.

http://www.xn--otogndem-95a.com/genel/yenilenen-amiral-standartlari-belirliyor/
  • SÜPER B GUZEL DE IMaj yok be passatla belkı bırebır yakındır ama passatın onunde ablem farkı koyuyor c180 herkes kotuluyor ama peynır ekmek gıbı sattı araba onunde kı yıldız ımaj turk ınsanın cogundakı gostergesı oluyor..
  • C serisi, fiyatına nazaran da C5 başarılı otomobiller.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.