Arkadaşlar aklınızda kalan en komik film replikleri neler?
Mesela benim Recep İvedik filminde;
Recep İvedik: "Benim ninem ilk uçan Türk kadınlarından Safiye Soymanla beraber uçtu. Hani var ya karşıda Safiya Soyman Havalimanı. Hostes: Ayy Recep o Sabiha Gökçen Havalimanı." Recep: He olabilir. Kelime haznem çok kalabalık da karıştırmış olabilirim."
repliği çok komikti.
Bir de hani uçağın kapısını kapatırken uçağau eliyle vurup "DEVAM ET !!!" diyor ya koptum orda...
Bir de şu var.
Kemal Sunal her şeye yasak diyen ağanın elemanı İlyas Salmanla konuşuyor.
İlyas Salman: (sevgilisine bakan Şaban'a) "Höst ula bakmak yasak." deyip elleriyle gözünü kapatıyor. Kemal Sunal: "Zıçmak da yasak mı kurban? " İlyas Salman: "Degil" Kemal Sunal: " Yat da suratına zıçam it oğlu it diyor :)
Sizin de aklınıza gelen en komik replikler neler ?
Bak şu da çok güzel bir espiri ama replik değil.
ben küçükken mahallede 10 kişilik bi gruptan dayak yemiştim.. adamsanız tek tek gelin dedim sonra teker teker tekrar dövdüler... eve gidince abim kim yaptı bunu hemen bana göster onları dedi, gittik çocukları bulduk bide abimle beraber dayak yedik eve gelince abim niye söylemiyon 10 kişi olduklarını diyerek beni tekrar dövdü
ismini hatıryamadığım adam Kemal Sunal'a: Babamın olduğu yere gidiyorsun ona selam söyle der. Kemal Sunal'da : Ben ananın olduğu yere gidiyorum ona selam söylerim der.