Şimdi Ara

En komik bayram mesajı ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
33
Favori
253.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAMAMEN CTRL - V DİR NEDEMEK YA ALINTIDIR DİYODUK ESKİDEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

göker mesaj atan sen miydin læ o ne öle sıralamışın mesajın sonuna tüm isimlerini.

hee.. sonra kimsin diye mesaj geliyo sinrilerim bozuluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

quote:

göker mesaj atan sen miydin læ o ne öle sıralamışın mesajın sonuna tüm isimlerini.

:gro
  • GECEN BARDA GÜNDÜZÜN CAFEDE OLSUN,ALTINDA BMW X5İN ÜSTÜNDE LEVİS KOTUN OLSUN,HAP AT CİGARA İÇ KAFAN Bİ MİLYON OLSUN... BAYRAMIN MÜBAREK OLSN...
  • up
  • Süper mesajlar var çarptım bi çoğunu devam lütfen

3 tane smsi birleştirdim mix yaptım çok güzel oldu 8 mesaj ama avea 5bin :) Öncelikli kişilere yollarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 30 Eylül 2008; 9:30:44 >
  • Bu arada AVEA numarası olanlar PM'den atarsa sms olarak geçebilirim.. Yani yazmakla uğraşmak istemyen varsa
  • up
  • butun charların 80 itemlerin +10 olsun taktıgın kolye iron olsun küpelerın +5 uniq olsun Clanın Knight Olsun Pelerını Uzun Olsun Hatta Ve Hatta senınkı Kısa Beyaz CLanınkı Uzun Olsun Her Ölen Lufersonda Dogsun Oyun Koxper Dolsun Bayramın Kutlu Olsun

gecen barda gündüzün kafede olsun ..altında x5'in üstünde lewis kotun olsun...hep iç kafan güzel olsunn..gecen yatağında gündüzün msnde olsun...müziği aç bassı koy komşular kopsun...hayatın neşeli kotan sınırsız olsun...BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scald

" Sesinin çığlığını karanlığa bırak üfle gökyüzüne, kaydırabildiğin kadar yıldız kaydır tut dileklerini ve hep kendin için gülümse.. iyi bayramlar "

Off etkiliyici not aldm bunu...

şimdilik en iyi si bu
    biz daha iyisini yazana kadar en iyisi bu
  • Büyüklerin gözlerinden küçüklerin ellerinden öperim iyi bayramlar
  • quote:

quote:

quote:

Sohbetinizi özel mesajdan yapın

• quote:

Orjinalden alıntı: eragon91

bunu yazan tosun okuyanın bayramı mübarek olsun

• şöyle güzel orjinal bi şeler yok mu ya kimsede atacam millete hala bekletorum bulamadım hiç
  • quote:

Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim.

bunu yazdım millete küfür sandılar herhalde cevap gelmedi kimseden
  • kisa ve oz
    BAYRAMIN KUTLU OLSUN
    imzama tiklayarak bana yardim edebilirsin simdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimin4L_

quote:

quote:

quote:

Sohbetinizi özel mesajdan yapın

Patrona karsı gelen pıskopat Cırak!

• quote:

Orjinalden alıntı: emredici

bayram mesajı, anla işte.

en güzeli bu
  • Gecen barda gündüzün cafede olsun altında BMW X5 olsun üstünde levis kotun olsun hap at cigara ic kafan güsel olsun Bayramın Mübarek olsun.
  • gecen barda gündüzün kafede olsun ..altında x5'in üstünde lewis kotun olsun.. hep iç kafan güzel olsunn..gecen yatağında gündüzün msnde olsun...müziği aç bassı koy komşular kopsun...Hayatın neşeli kotan sınırsız olsun...BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.