En kolay yayın hangisi acaba? İlkokul seviyesinde olsun istiyorum. Genelde insanlar Zambak, Güvender diyor ama hiç bilmeden çalışmaya başlayınca o kadarda kolay olmadığı anlaşılıyor. Çözüm demiş birisi konudışında. Konuları en kolay yayında öğrendikten sonra dahada ilerletmek için farklı bir kaynak istiyorum. Esen sizce uygun mudur bunun için?
Kartezyen yayınlarına bir bak derim konu kavrama serisi yeşil kitaplar.Ama konu anlatımı yok galiba soru bankası istersen yeşil olanlar gerçekten çok kolay kartezyenin
Konu anlatımlı lazım.
Çözüm kolay bir yayın değildir, Güvender ve Zambak da keza öyle, Kolay yayınlar mesela Fem İlk Adım Matematik var, Karekök Matematik-Geometri 0 var, Güvender'in falan basit görünmesinin sebebi ilk testlerinin kolay olmaları, Çözüm'ü de ayrıca tüm derslerde önerebilirim, Kaliteli yayındır, Ayrıca temel yoksa hangi kitap olursa olsun baya çaba göstermen gerekir.
körfez zirve güvender fem ekpres test(bunu tavsye ederm) fem final zafer şeklinde olabilir günde 300 400 soru çözceğini baz alarak zaten çoğu yayını bitirmiş olucaksn konu anlatımlı olarak kaliteli bir kitap alman lazım yukarda testleri yazdım çünkü hep elinin altında olmalı eksiğinde bakmalısın güvender bunun için on numara sayısalcıysan kesinlikle pi analitik kimya çok iyi anlatıyor