Çocukların oynayabileceği oyunlar gerçekten çok sınırlı. Bizim oynadığımız oyunları oynamaları hemen hemen imkansız.
Herkesin bir yiğeni, bir çocuğu vardır. Veya kız arkadaşının bir kardeşi.
Bilgisayarına gelip "hadi bana bir oyun aç" diyen bir yumurcağa nasıl bir cevap veriyorsunuz? -Şimdi işim var -Sana göre oyun yok -Gel sana bir oyun bulalım
Salak DOS oyunları olmamalı onlara vereceğimiz, veya kısa Windows oyunları.
Temiz bir CD'ye çekip kenarda dursun dediğimiz bir şeyler olmalı. Oyun yerine eğitim de olabilir tabii. Oyun ve eğitim içiçe çünkü o yaşlarda.
HAYDİ GÜZEL BİR OYUN ONLAR İÇİN
genelde o yaşlardaki cocuklar en kolay araba yarısı oynayabiliyo bence bariyere sürte sürte yarış bitiriyolar
yaw bennim arşiv sağlam.. bugs buny shrek 1,2 hugo nemo köpekbalığı hikayesi... vizyondaki son bebe oyunları arşivimde.. bizim oyunlardan daha çok müşterisi çıkıyor.. hemde daha fazla paraya...
Flash da adam dovuyosun ya ondan oynuyorlar
Postal2
Araba yarışı oynasınlar hem basit hem eğlenceli yada zeka geliştirici şeyler...Çocuk zekiyse futbol oyunuda oynayabilir.Ben 7 yaşımda fifa oynuyodum
[Deleted by Admins]
benim bir akrabamın kızı war 8-9 yaşlarında. bize her gelişte yapışıyor bilgisayarıma. başlıyor "abi bana far cry açsana. o yoksa hayf layf iki aç oda yoksa nfs u2 aç" diyip duruyor. bu ne biçim bir çocuk anlamadım ben