of road yarışlarında mı kullanmışlar acaba bunları maşallah hepsi çamur içinde :D
Benim eski klavye aklıma geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Celalll
PC'mi yoksa Elektirik Süpürgesi'mi belli değil.
Bu halde olupta; "benim pc çok geç açılıyor" diyenlere, Bunların masa üstü nasıldır, Allah bilir.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: istBülent
Benim pc böyle toz olcak hayatta calışmaz
ayda bir temizlemessem vapur gibi ses çıkarıyor .(
istesen bu kadar kirletemezsin..
Bir kere arkadaşımın evine gitmişitm.Onun kasatyı açtık.İçeriden sosis çıktı .Ciddiyim Arkadaş bir ara "Acaba bu fana sosis soksam dilimler mi?" diye düşünmüş ve fandan içeri sosis sokmuş.O fan da çalışmıyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Aeolus98
Bir kere arkadaşımın evine gitmişitm.Onun kasatyı açtık.İçeriden sosis çıktı .Ciddiyim Arkadaş bir ara "Acaba bu fana sosis soksam dilimler mi?" diye düşünmüş ve fandan içeri sosis sokmuş.O fan da çalışmıyor zaten.
sosisden başka bişiyi dilimlemeye çalışmamış allahtan
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
quote:
Fan o kadar büyük olsa onu da deneyebilirdi
bunlar ne böyle ya
Gerçekten hem şaşırtıcı hemde içler acısı fotolar bende bi tanıdığa format için gittiğimde kasanın içinden patates çıkmıştı tozun kirin içinde evrim geçirmiş halde olduğu için ilk başta dokunmaya korktum açıkcası
Bu pc ler nerede kullanılmış böyle ya ??
Temizleyesim geldi
Bilgisayarı kurup 15 sene boyunca kapakları açmadan kullanmak gerekir herhalde bu hale gelebilmesi için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
quote: