painkiller....... Yakında x360'a gears of war çıkacak... İzlediğim video yanlış hatırlamıyorsam onun videosuydu ve baya bi kanlıydı
doom 3 gibisi yoktur herhalde
postal 2
blood rayne 2, quake 4, doom3, postal
Tabii ki Carmageddon ve Fallout. Hele Fallout'ta gatling gun ile düşmanı taradığında adamın etleri her yere dağılıp yapışırken çıkan sesi hiçbir oyunda duyamadım (sanırım kasapta canlı canlı kaydetmişlerdir )
FEAR var ama onda sadece kan dökülüo ölmğyorlar yaws
en kanlı oyun derseniz doom 3 çok kanlıydı
P.O.S.T.A.L 2
çünkü insanların arasına çürümüş domuz kafası atıp onları ağzından kan gelene kadar kusturabiliyorsun
call of duty 2
Korku olarakda manhunt var galiba öff ne senoryaları oyunun
Arkadaşlar bu ne yaa yok doom3 yok sof
tartışacağınıza oyunlardan sahneler koyun görelim.
Mesela sof cd'si var bende ama kurulum hatası veriyo merek ettim nasıl kanlı bi oyun ss koyun görelim
Yada diğer oyunlar fark etmez.
(haa bu arada doom 3 kanlı diyemeyiz kanlar genelde duvarlarda yerlerde onun dışında ki sahneler Resident Evil'da da var hem Resident Evil 5 çok ürpertici gece oynayın altınıza edin)
Carmageddon rakipsiz postal ve manhuntu deniyicem.. Doom 3 bir yerden sonra bayıyor, alın şöyle cicili bicili grafiklerine bakın bişi olmaz..
gta serisi bence hele sonuncusu
hııı..
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
gta serisi bence hele sonuncusu
En pisokapatı POSTAL 2
Postal 2 yi oynamadım ama sslerinden ne oldugu belli
bu arada sehirkurdu; çok boş konusuyorsun..çookk
tabikide DOOM 3
Doom 3
Postal
Manhunt
Call Of Duty, Operation Flashpoint gibi kaliteli gerçeğe yakın savaş oyunları
Diablo 1 & 2
Quake 1 & 2 & 3 & 4
GTA VC YE ZOMBİ YAMASINI YÜKLERSEN HEM KORKUTUCU HEMDE KANLI OLUR HİÇ Bİ ARABAYA BİNEMEZSİN ARABALARIN İÇİNDE ÖLMÜŞ İNSANLAR OLUR ZOMBİLER SENİ PARAM PARÇA EDER AMA ONLARI ÖLDÜRE BİLİRSİN