Şimdi Ara

En kaliteli Türk DJ'ler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
51.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlıkta toplayalım en kaliteli dj ler ve parçalarını

murat uncuoğlu, ahmet şendil, kaan gökman, mert hakan,
    serdar ayyıldız, david şaboy, yasin keleş,
    burak yeter, hüseyin karadayı, emrah ozançolakoğlu,

En kaliteli Türk DJ'ler

En kaliteli Türk DJ'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 27 Mart 2013; 18:01:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'nin En İyi Türk DJ'leri

Türkiye, elektronik müzik alanında son yıllarda büyük ilerlemeler kaydetti ve Türk DJ'ler, dünyanın dört bir yanındaki sahnelerde adlarından söz ettiriyor.

Elektronik müziğin yükselişiyle birlikte, pek çok yetenekli Türk DJ müzik endüstrisinde öne çıktı. Bu prodüktörler ve mikserler, benzersiz sesleri ve çarpıcı performanslarıyla kendilerini kanıtladılar.

İşte Türkiye'nin en iyi Türk DJ'lerinden bazıları:

• Mahmut Orhan: "Feel" ve "6 Days" gibi uluslararası hitlerle tanınan, deep house ve progressive house türlerinde uzmanlaşmış bir DJ.
    • Keremcem: Elektro house ve pop müziği birleştiren çok yönlü bir DJ ve yapımcı.
    • Ufuk Beydemir: Minimal techno ve house müziğiyle tanınan, Avrupa'nın önde gelen gece kulüplerinde performans sergilemiş bir DJ.
    • Ceyhun Fersoy: Progressiv house ve techno setleriyle bilinen, Türkiye'nin en popüler DJ'lerinden biri.
    • Bedük: Hip-hop ve elektronik müziği harmanlayan yenilikçi bir DJ ve yapımcı.

Bu Türk DJ'ler, Türkiye'nin elektronik müzik sahnesini şekillendiren öncülerdir. Müzikleriyle uluslararası alanda başarı elde ettiler ve dünyanın dört bir yanındaki müzik severleri büyülemeye devam ediyorlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 27 Mart 2013; 18:00:44 >
  • Emrah İş i youtube da görmüştüm, sanırım yurtdışına pazarlanmaya çalışıyor. Delyno - Private Love şarkısını remixlemiş milyonlar tıklamış fakat şarkının remixlisiyle albüm versiyonun farkı yok
  • Mert hakan da guzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djj dj dj akmaaann mixxx allahh belaanıı versin allah seni kahrettsiin sana gelen bana gelsiin yaarr dj akman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Emrah İş i youtube da görmüştüm, sanırım yurtdışına pazarlanmaya çalışıyor. Delyno - Private Love şarkısını remixlemiş milyonlar tıklamış fakat şarkının remixlisiyle albüm versiyonun farkı yok

33.383,502
  • dj apo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Emrah İş i youtube da görmüştüm, sanırım yurtdışına pazarlanmaya çalışıyor. Delyno - Private Love şarkısını remixlemiş milyonlar tıklamış fakat şarkının remixlisiyle albüm versiyonun farkı yok

+ 1000
  • .
    DJ DEMYR
    .

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 1 Nisan 2013; 20:01:23 >
  • up luyak
  • Yaptıkları işler hem zor.... hemde özet olmaktan uzak olmakla birlikte baş ağrıtıcı

Tiestoyu zaten büyük yapan bunlardan farklı olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 1 Nisan 2013; 20:10:07 >
  • Erdem kınay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

Yaptıkları işler hem zor.... hemde özet olmaktan uzak olmakla birlikte baş ağrıtıcı

Evet, yapılan iş gerçekten zor, çünkü onlar müziğe resmen takla attırıyorlar. Zaten yapılmış bir eseri çok farklı şekillere sokabiliyorlar. Bu yüzden TRT DJ ler ile ilgili yaptığı dizi belgesel programda "Müziğin Cambazları" ismini kullanmıştı.

Baş ağrısına gelince müzik evrenseldir, kimi tangır tungur, kimi gıy gıy, kimi dımbır dımbır dinlemekten hoşlanır. Unutmadan ayrıca müzik yerine gör çalınmalıdır, tutup da discoda klasik müzik çalmak pek hoş olmayacaktır.

Tiesto gerçekten eli öpülecek bir üstaddır. Armin, Avicii gibi çok sayıda örnek vardır. Ama temel anlamda yaptıkları iş aynıdır. Yeteneklerinin getirdiği görevleri "Müziğe Takla Attırmak!"

Türk DJ ler arasında da çok iyi yetenekler var. Ama malesef hala imkan konusunda yeterli destek bulamayan çok sayıda üstün, dünya çapında yetenek yerine ulaşamamaktadır. Dileğim Türkiye'de de bu sorun biran önce giderilir de gururla takip ederiz yeteneklerimizi.
    Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: AcemiDj

quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

Yaptıkları işler hem zor.... hemde özet olmaktan uzak olmakla birlikte baş ağrıtıcı

Evet, yapılan iş gerçekten zor, çünkü onlar müziğe resmen takla attırıyorlar. Zaten yapılmış bir eseri çok farklı şekillere sokabiliyorlar. Bu yüzden TRT DJ ler ile ilgili yaptığı dizi belgesel programda "Müziğin Cambazları" ismini kullanmıştı.

Baş ağrısına gelince müzik evrenseldir, kimi tangır tungur, kimi gıy gıy, kimi dımbır dımbır dinlemekten hoşlanır. Unutmadan ayrıca müzik yerine gör çalınmalıdır, tutup da discoda klasik müzik çalmak pek hoş olmayacaktır.

Tiesto gerçekten eli öpülecek bir üstaddır. Armin, Avicii gibi çok sayıda örnek vardır. Ama temel anlamda yaptıkları iş aynıdır. Yeteneklerinin getirdiği görevleri "Müziğe Takla Attırmak!"

Türk DJ ler arasında da çok iyi yetenekler var. Ama malesef hala imkan konusunda yeterli destek bulamayan çok sayıda üstün, dünya çapında yetenek yerine ulaşamamaktadır. Dileğim Türkiye'de de bu sorun biran önce giderilir de gururla takip ederiz yeteneklerimizi.
    Saygılarımla,

Rujum çilekli mesajlaşırım on parmak ezelden güzelim ben ... tiksinç sözler ama ne yazacanki kopmalık müziğe başka ne yazılabilirki

İşte elektronik müziği bu haliyle ben sevmiyorum onun dışında güzel iş yani ben bile bu tarz bi işi beğendiysem güzeldir

Bana göre club ayrıcana bi daldır elektronik müziğe dahil etmiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 4 Nisan 2013; 14:14:21 >

• Kesinlikle tesadüf eseri bulduğum ve dinlediğim tek türk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobledestiny

Kesinlikle tesadüf eseri bulduğum ve dinlediğim tek türk.

bunuda dinlemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Nobledestiny

Kesinlikle tesadüf eseri bulduğum ve dinlediğim tek türk.

bunuda dinlemelisin

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobledestiny -- 5 Nisan 2013; 13:52:49 >

• Deniz Koyu çok iyi Productor / DJ'lerimizden biridir. Keza Faruk Sabancı da öyle. Daha pekçok isim var aslında. Çok kısa zaman içinde pek çok ismi duymaya başlıyacaksınız Türk olarak. Süper yetenekler yetişiyor ...
  • dj mic check di eskiden şimdiki djleri dinlemem

• Alın dj lik ... Müzik tamamen kendisinin hangisinin müziğinde bu duygu var

Benim örnek aldığım üstad dediğim kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 5 Nisan 2013; 21:03:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.