Şimdi Ara

En kaliteli çay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
18.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki kaçak çay doğu hariç türkiyenin başka şehri bilmez ve içemez kaçak çayı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

En kaliteli çay

bencede bu çay güzel. ben bundan içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tabiki kaçak çay doğu hariç türkiyenin başka şehri bilmez ve içemez kaçak çayı,

tbt müridi doğru demiş.

ama eksik

kaçak çay & lipton karıştırcaksın, harmanlıycaksın sonra demliyceksin. mis mis
  • Anlaşılan o ki, forumda hiçkimse gerçek çay içmemiş.

En iyi marka: P&G

En kaliteli çay
  • çaykur klasik sarı paket + tomurcuk mini teneke kutu + ceylon

yıllardır bu üçünü karıştırıp kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertligece

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tabiki kaçak çay doğu hariç türkiyenin başka şehri bilmez ve içemez kaçak çayı,

tbt müridi doğru demiş.

ama eksik

kaçak çay & lipton karıştırcaksın, harmanlıycaksın sonra demliyceksin. mis mis

Olurmu üstadım yahu, türk çayı ile karıştırırsan aromasını bozar tadını alamazsın çok az bir şey tomurcuk atarsan içine hem kokusu hemde tadı daha hoş olur,
  • Aslında Çin çayı. Ama bize ters. Çünkü genelde yeşil çay oluyor onlar. Biz ise siyah çaya alışmışız. Ben Çin'den bir paket getirmiştim Çin çayı. Markası ne bilmiyorum üzerinde Çince yazdığından dolayı ama üzerinde yazan tek İngilizce cümle "Best Chinese Tea" Annem bir kere test etti. Hiç beğenmedi. Öylece yatıyor.

Ben çay sevmem. Aslında seveni de sevmem. Kahveden ötesini tanımam. Ama içtiğim en güzel çay yıllar önce bir İngiliz çayı idi. Adını Westminster Tea olarak hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. Bir de taze süt ekleyeceksiniz ki çay nedir göreceksiniz o zaman. Onu da bizimkiler beğenmemişti. Sek olarak haddinden fazla koyu ve acıydı çünkü. Aslında bir Türk'e en iyi çay nedir diye sormak hata. Tabii ki Rize Çayı.

• Ufanın Kaçak çayı veya Seylan Çayı
  • Lipton Doğu Karadeniz kesinlikle. Mis gibi kokuyor ayrıca.
  • hala çaykur diyor ya :D Lipton yellow label tea.
  • bir tiryaki olarak , sallama çayları daha çok seviyorum .Nedense daha yoğun ve doyurucu oluyor.Ve lipton un sallama çayı güzel.
  • Bir kaç yıl evvel kaçak çay denemek istemiştik. Hani bir kaç tutam atmıştık,normal çay demlerken 2.5 çay kaşığıyla atıyorduk.. Ama Kaçak çay çeyrek kaşık atmamıza rağmen zehir gibi olmuştu. Hiç içilesi gibi değil (batıdakiler için) . Lipton forever..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myozcan -- 19 Mart 2012; 1:28:20 >
  • Çaykur
  • Çaykur doğu karadeniz
  • Pratik ve şaşmaz lezzetiyle.

En kaliteli çay
  • kaçak maçak hikaye.
    karadenizimin çayını içerim ben.
    kendi bahçemin çayı oh mis
  •  En kaliteli çay

Ya arkadaşlar şu çay türkiyede satılmıyormu gerçekten kıbrısdayen almıştım hayatımda böyle çay içmedim kardeşim karadeniz felan nafile bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun..

valla evdeki pakette 2 tane kaldı kıyamıyorum

Bu arada konu 1 ay önce açılmış az hortlattık ama işimiz düştü napalım

• Lipton Doğu Karadeniz bir şeye benzemiyor. Sarı kutulular yine iyi. Çaykur Kamelya' yı seviyorum ben.
  •  En kaliteli çay

Nedense TR' de satılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.