Şimdi Ara

EN İYİSİNDEN EN KÖTÜSÜNE HERKESİN MUTSUZ OLDUĞU SINAV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir sıralama sınavı, evet herkes aynı sınava giriyor ama 1 soru çözememenin beni 2-3bin kişi geri atmasını hazmedemiyorum. Aynı soru dağılımı, aynı soru sayısına sahip geçen seneki sisteme göre yaptığım sıralamanın bu sene 2.5-3 katı gelmesini kabullenemiyorum. 2010'cularla alay ettik, sıralamalar söylediklerinden daha beter geldi. Aptal penguenlerin dağılımını bilemediğim için, logaritmada işlem hatası yaptığım için beni 5bin kişi geriye atan sınav senesine denk geldiğim için kendimi çok garip hissediyorum. Bu senaryoya kendimi hiç hazırlamamıştım, şimdi kara kara istemediğim üniversitelerin istemediğim bölümlerinin tanıtım videolarını izlemek zorunda kaldığım için utanıyorum.

• +
  • Kabullenip yola devam etmek gerek yapacak bir şey yok. Üniye gittikten 2 ay sonra unutursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana en çok koyanı da doğru yaptığım bir sorunun silik kodlanıp sayılmaması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla forumdaki kötümser arkadaşlar saolsun 15-25k aralığında bi sıralama bekliyodum 14kyı görünce biraz mutlu oldum .Çok sürmedi ama geçen sene aynı netlere ham 6k yerleştirme 8k geldiğini görünce biraz moralim bozuldu ama sağlık olsun saolsun 2010cu arkadaşlar sayesinde çok üzülmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 27 Temmuz 2020; 18:3:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.