Bildirim
en iyi yunan şarkıları (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ayçanın Yıkılıyor parçasının yunanca versiyonunu çok beğendim tavsiye ederim -
arkadaşlar faşistliğin anlamı yok müzik dinlerken bile ırk ayrımı yapıyosunuz ya şaşırıyorum kendiniz dinlemiyosanızda başkalarına sen niye dinliyosun?yunanlarda acaba en iyi türk şarkıları diye soruyolar mıdır? gibi imalarda da bulunmayın lütfen yok onlar kemençeyi bizden çaldılar fln çok saçma sonuçta hepiniz trabzonda bir rum imparatorluğunun olduğunu biliyosunuzdur kültürler gayet tabi birbirinden etkilenir o zaman bizde kemençeyi gürcülerden çalmış oluyoruz o coğrafyada hakim olan müzik bu sonuçta her şeyi ilk türkler bulucak herşeyin öncüsü türkler olucak diye bi şey yok boşuna kafa yormayın dinleyin ve müzkle hayatın tadını çıkarın yunanlar bizi sevmiyo niye biz onlara sevelim diyosunuz hem yunanlar hem türkler için söylüyorum bitsin bu nefret...
bu arada slow yunanca şarkı arıyosanız giannis kotsiras ı öneririm çok iyi şarkıları var.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: keko94
YUNANLILAR BİZİM KEMENÇEYİ ÇALDILAR.ŞARKILARINDA HEP KEMENÇE SESİ VAR.BENCE YUNAN ŞARKILARININ HİÇBİRİ GÜZEL DEĞİL.
Kemanda tsm de var, avrupadan mı çaldık şimdi ? -
hocam şu şarkıyı bulabılırmısınız ?
http://rapid share.com/files/426701208/Ohjaja.rar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X