arkadaşlar modemibirinci kata koyacağım birinci katta ve ikinci katta rahat çekecek bir modem arıyorum ikinci katta masa üstü var onun içinde adaptör arıyorum ben bunları buldum bunlar iyimidir eğer değilse ne önerirsiniz parası öenmli değil almışken bir kere alalaım tam olsun rahatça evin heryerinde kullanabileyim ev dublex olduğ için iki kattada rahat çekmesi önemli
P-660HN-F1Z modem kullanıyorum üzerinde 2 adet değiştirilebilen anten var 2 adet 5 dbi anten taktım çekim gücü bana göre kaliteli ama senin bulunduğun ortam nasıl bilemediğim için 2 kattan çeker mi çekmezmi net birşey söyleyemem ama kaliteli marka ve kaliteli modem olduğunu söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: scandelos
P-660HN-F1Z modem kullanıyorum üzerinde 2 adet değiştirilebilen anten var 2 adet 5 dbi anten taktım çekim gücü bana göre kaliteli ama senin bulunduğun ortam nasıl bilemediğim için 2 kattan çeker mi çekmezmi net birşey söyleyemem ama kaliteli marka ve kaliteli modem olduğunu söyleyebilirim.
modem birinci katta pencereye yakın duracak etrafında fazla birşey yok siyal tam modemin üstünde bir kat çıktımı yetiyor bana
dediğim gibi sinyaller göreceli bir kavram dır, şimdi sana çeker derim çekmez onun için en iyisi 660hnf1z alacaksın zaten piyasada ondan iyi sinyal dağıtan bir ürün olduğunu zannetmiyorum çünkü ben evde çok iyi sinyal değerleri alıyorum, ğer sinyaller üst kata yetmezse zaten diğer modemlerinde sinyalleri yetmeyecektir ozaman bir ap alarrak sinyal seviyeni arttırman gerekecek wap3205 bunun için ideal bir ap cihazıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Jubleo
arkadaşlar modemibirinci kata koyacağım birinci katta ve ikinci katta rahat çekecek bir modem arıyorum ikinci katta masa üstü var onun içinde adaptör arıyorum ben bunları buldum bunlar iyimidir eğer değilse ne önerirsiniz parası öenmli değil almışken bir kere alalaım tam olsun rahatça evin heryerinde kullanabileyim ev dublex olduğ için iki kattada rahat çekmesi önemli
slm. bulduğun adaptör gayet güzel ve highpower bi ürün. alt kata en dandik modemi bile taksan o adaptör olayı çözer.
daha iyi verim için modemin ve adaptörün antenlerini yere paralel yaparsan sinyal kaliten artar. malum omni antenler yatayda 360 derece yayın yapar fakat dikeyde bu açık çok dar 8-9 derecedir.
ayrıca bence modeme bu kadar para verme. tp-link ürünler gayet kullanışlı ben olsam elinde bir modem varsa buna bi ap takar çözerdim işi.