Şimdi Ara

EN İYİ WALKMAN TELEFON HANGİSİ S.E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp 3 çalar almak yerine çarşıdan 2. el sony ericsson walkman telefon alacam hangisi en iyidir şöyle sesi güzel mp 3 üü aratmayacak
    zaten cep telefonum se elm di tuvalete düşürdüm açtım içini parçaları ayırdım kuruttum vs çalışıyor ama kısa devre var galiba telefonu kapadığım halde açınca şarzı bitmiş oluyor yani pert oldu velhasıl sırf mp3 çalar almıyorum arama aranma özellliğide olacak :D

• xperia live with walkman
     EN İYİ WALKMAN TELEFON HANGİSİ S.E
  • w995
  • Para vermem diyorsa w800,k750i hatta w200(50 tl ye bulursun sanırım)
  • sağolun arkadaşlar bulursam w800 alacağım güzelmiş dediğiniz gibi
  • 2.el w800 bulsam, hemen alıcam. Akustikle hiç uğraşmazsınız bile orjinal yazılımı zaten gümbür gümbür, dayanaklı ve sağlam telefon ne kadar eski olsa da. 3310 u aratmaz sağlamlığı. Hayatımda en memnun olduğum telefon w800 idi. tak cx-200 yada crative ep-630, megabass modunda gümbür gümbür dinle. Üzerine sürayile su döküldü, bisikletle giderken uçtu düştü, bozulmadı. Ben o telefonu 2. tel olarak kullanıyordum, baya yıpranmış başına gelenlerden sonra ama gene de memnundum çalışıyordu. Maddi durumu kötü olan bir arkadaşım vardı, telefonu bozulmuş telefonu ben ona verdim kısa süreline ama tel onda kaldı bir daha alamadım telefonu. W800 ün hasretini çekiyorum o günden beri. Kocaelide olup w800 satmak isteyen varsa bana pm atsın, havada uçarak alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 6 Ocak 2014; 16:57:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.