Hocam daha bugün Kaspersky Internet Security 2012 aldım Vatan Computer'dan. Antivirüs programıyla ilgilenen kişi geldi, antivirüs programlarıyla ilgili konuştuk, bilgi aldım biraz. 3 yıldır yazılım şirketinde çalışıyormuş, bütün antivirüs programlarını denemiş ve en son Kaspersky'da karar kılmış. Ben piyasanın iki dev markası Norton ve Kaspersky arasındaki farkları sordum, Kaspersky veritabanını yenilediği için bilgisayarı kasmıyormuş artık, Norton ise hâlâ çok kasıyormuş. Bugün kurdum Kaspersky'ı gerçekten de kasmıyor yani. Bu iki markadan zaten vazgeçme derim ama Kaspersky veritabanı olarak daha yenilikçi duruyor Norton'dan.
pc özelliklerinden yana sıkıntım yok zaten.o zaman nortonumu kurayım
Eğer Norton Antivirus'un varsa zaten kur tabi ama daha almadıysan Kaspersky'ı al derim ben.
Kaspersky veya ESET32 kurabilirsin, bilgisayarının özellikleri iyi ise.
pc den yana hiçbir sıkıntım yok 4gb ram,4çekirdek 3.2ghz.kaspersky ve norton iksinden hangisi daha iyi koruma sağlıyor,benim için önemli olan o.
Bildiğim kadarıyla çok fark yok aralarında ama sektörün en iyisi Kaspersky şu an, onu kurman daha iyi tabi.
kaspersky ın key sorunu var bide.uzun süreli key bilen varmı?
Lisans Anahtarını bulamazsınız Kaspersky'ın, Crack dosyalarına da bulaşmayın, zamanında ben denedim hepsinde virüs var. Satın almak en iyisi, Kaspersky gibi bir ürün 1 yıl için 30-35 liraya değer bence, ben öyle yaptım.
kaspersky veya norton öneririm.
şuan kaspersky ı yüklüyorum.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
AntiVirüsler ile haşır neşir olmayı sevdiğim için maksat yardımcı olmak.
eyw
avg 2012pro tek gecerim. Ne kasper ne nod avg nin kalitesi yok bence.
kaspersky ın deneme sürümü bittimi onada bi bakarım.
En iyi virüs programı Norton IS 2012 dir bir hatırlatma yapayım Pendik Pandorya AVM deki MediaMarkt da Norton Internet Security yi 19.90 TL ye veriyorlar bu hafta kaçırmayın derim.
merhaba arkadaşlar sorum şu leptop'umda Microsoft Security Essantiels programı var size bu yeterli mi ? bu program hakkında beni detaylı bilgilendirecek arkadaşlar ? daha önceden kaspersky kullanıyordum lisans bitti mecburiyetten kullanıyorum bu programı faydası var mı ?
En iyi virüs programı diye bir şey yoktur.webden gelecek zararlılara karşı antivirüs programları pek birşey yapamaz ama firewall yazılımları %100 e varan koruma sağlar.comodo önerimdir
muhakkak kaspersky internet security kullanıyordum hepsi mevcuttu şimdi kaldık microsoft security essantiels : )