Arkadaşlar merhaba, ben bs player pro kullandığımda 5.1 ses alamıyorum, hatta arka hoparlörden ses gelmiyor. BS'de ses ayarlarına girince değişiklik yapıyorum, ancak yine de arkadan ses gelmiyor.
VLC player'da ses ve görüntü konusunda bir problemim yok ancak VLC'de de alt yazılar ayarlanmıyor . Hem altyazı ayarlayabileceğim, hem de 5.1 ses kullanabileceğim bildiğiniz iyi bir program varsa sevinirim. teşekkürler.
Jet Audio v7'yi deneyebilirsin. Altyazı ismini filmin ismi ile aynı yapıp uzantısını da .srt yaptınmı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Örnek olarak;
Matrix.avi Matrix.srt
Üstelik 5.1 destekliyor.
GOM derim kullan huzura er..basit bir sey istiyorsan wmp Classic
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
VLC de altyazıları dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz biraz kurcalamanızı öneririm
tek başına m player classic %100 işimi görüyor (klite 2.10)
Gom Ve alternatif olarak BS player ve VLC playerler iyidir
Benim asıl tavsiyem sade ve oldukça ufak Media Player Classic öneririm büyük programlara gerek yok bunlar instalsızdır ve kullanımı basittir
yukardaki yazılımları dene hangisi kullanışlı ise onu seç ben tercihimi media player classicten yana seçtim çoooooooook uzundur kullanıyorum
Bem Gom kullanıyorum, gayet de memnunum.
Tabiki GOM Player! Alternatif olarak BS Player kullanabilirsin
gom player
Ben GOM Player ile BS Player'ı genelde çok kullanırdım ama son zamanlarda KMPlayer'ı da denemeye başladım. Yalnız geçenlerde Slam Dunk adındaki animeyi izlerken bazı bölümleri GOM ve BS player açamazken Media Player Classic çatır çatır oynatmıştı, üstelik o güne kadar ben MPC'i hemen hemen hiç denememiştim, o yüzden Media Player Classic'i tavsiye ediyorum. Yani kaliteli, ses yönünden de bir sorun yaşamadım.